Sokat eszik a fiam?
2 éves lesz februárban, és a férjem szerint túl sokat eszik, és kövér. 15 kg, 92 cm.
Reggelire általában eszik egy joghurtot, egy fél szelet kenyérrel. Majd tejeskávé. Tízóraira egy banán, esetleg müzli tejjel. (Felnőtt adag). Ebédre egy nagy tányér leves, meg egy felnőtt adag második fogás. Uzsira megint. Vacsora 6-kor, általában egy fél szelet kenyér.
Én inkább örülök, hogy jó az étvágya, mert a nagyobbik gyerekkel meg pont amiatt kínlódom, hogy nem akar semmit enni. De a férjem szekál, hogy túlsúlyos lesz.
3 éves fiam töredékét eszi, mint a fiad. kb én eszek annyit.
100cm és 15kg.
Láttam a játszótéren ekkora babát, ő is ennyit eszik és igen, kövér.
Esélyes, mert a korához képest rengeteget eszik - főleg az ebéd, hát én nem tudok ennyit megenni.
Uzsira bőven elég lenne egy joghurt, v gyümölcs, nem még egyszer fél ebéd.
uzsonnára semmiféleképpen ne add azt amit ebédkor evett, nem jó. lehet pont ezért több egy picit a súlya mint az átlagé (bár szerintem még távol álltok a túlsúlytól), mert így nem megfelelően tápláljátok.
fő étkezés: reggeli, ebéd, vacsora. ezek legyenek bőségesek és tartalmasok, persze egészségesek.
a 10órai meg az uzsonna legyen köztes étkezés, mondhatni kis nasi, hogy kihúzza vacsiig. cseréld meg a vacsit és az uzsit! tehát délután adj egy fél szelet kenyeret, este meg azt amit ebédre, így tudja megfelelően megemészteni az ételt, tud pihenni a gyomra :)
enyém is 2 éves, így eszik:
reggeli kakaó, majd egy óra múlva gyümölcs.
ebédre ő is sokat eszik, főzelék husival vagy leves egytálétellel. uzsira kis péksütit vagy gyümölcsöt eszik, most a karácsonyi maradél sütiből csipeget, a mézeskalácsért nagyon odavan, 2 csillagot eszik meg mondjuk.
vacsi szintén az mint ebédre, majd iszik még 2 deci kakaót.
hát az én fiam se panaszkodhat, 94cm és 14 kiló :)
pedig én diétázom (cukor) és vékonyak vagyunk mindketten férjemmel. illetve én kifejezetten sovány, nem tudom kitől örökölte, de nem bánom, kell az mikor összeszed valami betegséget és ledönti a lábáról ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!