Sokat eszik a fiam?

Figyelt kérdés

2 éves lesz februárban, és a férjem szerint túl sokat eszik, és kövér. 15 kg, 92 cm.

Reggelire általában eszik egy joghurtot, egy fél szelet kenyérrel. Majd tejeskávé. Tízóraira egy banán, esetleg müzli tejjel. (Felnőtt adag). Ebédre egy nagy tányér leves, meg egy felnőtt adag második fogás. Uzsira megint. Vacsora 6-kor, általában egy fél szelet kenyér.

Én inkább örülök, hogy jó az étvágya, mert a nagyobbik gyerekkel meg pont amiatt kínlódom, hogy nem akar semmit enni. De a férjem szekál, hogy túlsúlyos lesz.

2011. dec. 30. 18:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell tömni, attól még, hogy megeszi.
2011. dec. 30. 18:52
 2/26 anonim ***** válasza:
38%
Elég nagy százalékban szülők hibája a túlsúlyosság.
2011. dec. 30. 18:53
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem tömöm, de visít, hogy éhes. Persze, hogy a szülők hibája, nem ő főz magának. Csak azt nem tudom, hogy ez így sok-e vagy kevés. Vagy az ebéd közepén vegyem el tőle, hogy vége? Mondjuk csokit, chipset, üdítőt nem kap.
2011. dec. 30. 18:56
 4/26 anonim ***** válasza:
36%

Érdekes ahogy látod a dolgokat, nem ő főz..

Nem kell akkora adagot adni neki, próbálj színesebben adni neki ételt. Sok köret, és nem krumplira meg rizsre gondolok csak, zöldségek stb..

Ha éhes még adhatsz neki gyümölcs salátát stb..

2011. dec. 30. 18:58
 5/26 anonim ***** válasza:
32%
Étkezés után adhatsz neki több rostos gyümölcs levet, az is telíti a hasát.
2011. dec. 30. 18:59
 6/26 A kérdező kommentje:
A gyümölcsöt nem eszi meg, egyedül a banánt, de az is hízlal.
2011. dec. 30. 19:18
 7/26 anonim ***** válasza:
32%
Pszichológus mondta, 4 éves korig egy az egyben le másolja a szülőt a gyerek. Mivel ti vagytok neki az a környezet.
2011. dec. 30. 19:19
 8/26 A kérdező kommentje:
Hát, mi nem zabálunk, nincs is rá időm. A családban senki nem túlsúlyos.
2011. dec. 30. 19:25
 9/26 A kérdező kommentje:
Esetleg más véleményét is szívesen olvasnám, nektek mennyit eszik a 2 éves fiatok?
2011. dec. 30. 20:39
 10/26 anonim ***** válasza:

az én fiam két éves múlt három hónapja

ébredéskor 2 dl tej

később egy joghurt,pár falat kaja a reggelimből

11.15-kor ebéd,főtt étel,kb 200 gramm

uzsonna egy tejszelet vagy puding vagy 100 grammos monte,fél alma vagy 2-3 mandarin,vagy egy banán

vacsora vagy főtt étel,vagy kenyér valamivel vagy tejpép olyan 230-250 gramm körül

ő nem eszik sokat

ma vacsorára megevett két halrudat egy jó púpos evőkanál rizzsel és 4-5 karika céklával.kb ilyen adagokat eszik.vagy ha leves van,abból két merőkanállal

ehhez képest a te fiad sokat eszik,de az átlaghoz képest nem olyan vészes szerintem

a súlya mondjuk nem kevés,az én fiam 93 centi és 12 kiló

2011. dec. 30. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!