Kislányom 2,5 éves,96 cm és majdnem 17 kg. Odafigyelek, hogy mit eszik és mennyit. Szerintem nem eszik sokat és elég kis mozgékony is. Szerintetek mit lehet csinálni ilyen pici korban, hogy ne legyen túlsúlyos?
Hát elég husi lehet. Az én 4 évesem 100 cm és 14 kg, átlagos.
Biztos számít a genetika, de az étrend nekem egy kicsit "édesnek" tűnik. Persze lehet hogy nem minden nap ilyen, de amit leírtál, abból én a kakaós csigát biztosan leváltanám, és a tejbegrízt is kicserélném. (Alig van benne zöldség.)
Igen, egyébként tényleg elég édesszájú. Sajnos nem eszik meg szinte semmilyen zöldséget és mivel nem iszik tejet, kakaót, ezért reggelire, vacsorára sokszor így csempészek neki tejes dolgot az étkezései közé.
Játszóra járunk, nem egy hanem több órát is. Most kezdte egy hete a bölcsit és a beszoktatás délelőttönként van, jókat játszik a többiekkel most már kint, előző héten bent voltak a nagy hőség miatt.
Sajt/túró/joghurt/körözött?
Nem kell feltétlenül tejet inni.
Akkor az én 32 hónaposom törpilla mellette.
90cm/12,5kg
Vékonyka, de nem durván a magasságához képest.
Szerintem is tejtermékeket és a zöldséget valahogy többet kéne enni, és a szénhidrátot csökkenteni, mert így tényleg el fog hízni.
Az én 2,5 éves kislányom 100cm és 16,8kg..Nem duci,husis..és így jó!!Én is husis kisbaba voltam és ahogy elmúltam 6 éves elkezdtem nőni és máris vékonyka lettem..És azóta is!!
Ő rengeteg gyümölcsöt,zöldséget eszik és kevés édességet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!