Hasfájós az 1 hónapos kislányom időnként. Odafigyelek az étkezésre, valószínű, túl sokat szopizik s az puffasztja fel. Bébi mecseki teát, infacolt kipróbáltuk, homeopátiás segítséget kaphatok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 12:06
1/5 anonim válasza:
A szopás nem puffasztja fel.Böfiztesd többet és próbáld meg, hogy ne habzsoljon, hanem tarts kis szüneteket böfivel.Nálunk is azt hittük hasfájós, pedig csak gyorsan evett és túl sok levegő ment le, amit a gyakori böfiztetés megoldott.Voila, varázsütésre elmúlt a "hasfájás" is.Hátha...:)Sok sikert!z.
2/5 anonim válasza:
Igen, ez jól hangzik, amit az előző válaszoló írt, én is próbáltam elérni, hogy ne habzsoljon, többször is próbálok szünetet tartani, büfiztetni, de ilyenkor éktelen sírásba tör ki, tehát nem igazán jött be. Nagyon kis mohó. A védőnőm szerint nem szabad sírni hagyni kaja előtt, mert sok levegőt nyelhet. Én szoktam neki espumisan cseppet adni minden második-harmadik szopi előtt, és azóta könnyebben büfizik, és a pukik is hamarabb kijönnek, nem szenved azóta annyit.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok.Persze minden baba más.Nem azt mondtam, hogy tépd kia szájából a mwllwd, de érzed, hogy nem eszik olyan intaenzíven egyfolytában.az enyém egy idő után maga jelezte, hogy álljunk meg egy kicsit böfizni.Bocs a tanácsért...:I
4/5 anonim válasza:
Bocs, nem leszólni akartalak, csak már én is el vagyok keseredve, hogy nem tudom mit tegyek, hogy kaja közben ne fulladozzon a babám, mert olyan mohón szopizik,de hiába nem kap levegőt, a cicit nem engedi el, mintha éheztetném. Tényleg nem a válaszod akartam kritizálni, elnézést, ha rosszul fogalmaztam.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeteket,valóban nagyon mohón eszik,s sokáig tart a szopizás,s a büfizés is elhúzódik.Kipróbálom a tanácsotokat.
2009. jan. 4. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!