Van valami homeopátiás nyugtatószer? Akár nekem, akár a 3 éves fiamnak, mert nem bírok már vele.

szia
sedatif-et szokták javasolni. kipróbáltam, semmit sem csinál.
más sajnos nem tudok :-(
megértelek és sajnállak, nekem kettő ilyenem van. 10 hós és 2 éves. a legjobb móka a kertben a tandem babakocsit nekitolni a terasz peremének és elesni vele. ezt a 10 hós csinálja a nagy csak segít a végén borulni.
továbbá a homok feldobálása és egymásra dobálása
de ma például meglepetést okoztak, kitalálta nagyobb, hogy mekkora poén a labdát átdobni a bokron és utánavetődni, rá a bokorra. a kicsi is kipróbálta.
szóval ma már én is gyereknyugtatóért rimánkodtam a védőnőmnél.

A homeos szerek nem szedálnak le,úgyh nem hiszem,h egy 3 évest lebutítana.Ne haragudj,de nem hiszem el,h be kell nyugtatózni azt az egy szem gyereked,különben nem bírsz vele,mert ha ez így van,akkor sürgősen vidd el egy szakorvoshoz.
Nekem 4 gyerekem van,úgyh tudom milyen az,amikor mindenhol kis kezek motoznak és kis fejek törik magukat a következő "jóságon",de sosem jutott eszembe benyugtatózni őket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!