Van egy 8 honapos kisbabam, ejjel nagyon sokszor felsir es sokat eszik. Mit tegyek?
Nekem 7 hós, és én ezt csinálom:
A felsírást hol a foga, hol a mozgásfejlődés javára írom.
Odamegyek, odadugom a fejemet, és puszilgatom, míg meg nem nyugszik. Ha még mindig sír, felveszem, de csak addig, míg megnyugszik, utána visszateszem, nem altatom ölben.
Persze ha Te már rászoktattad, akkor beletelik pár estédbe, míg rááll erre...
minden jót!
Enni 1x adok neki(60-70ml-t), ha azon kívül is kér, akkor vizet adok neki, mert én sem seretném, ha rákapna, hogy éjjel egyen.
Most sokan le fognak pontozni, de az igény szerinti szoptatást nem véletlenül ajánlják a szakemberek. És ha éjszaka igényli, akkor bizony éjszaka kell mellre tenni.
Kedves kérdező, tudom, hogy nagyon kimerítő ez az időszak, de hidd el, ha túl lesztek rajta (márpedig hamar elmúlik), akkor nagyon hálás leszel magadnak, amiért kitartottál! És a babád is meghálálja!
Kedves Kérdező!
Nem akarlak megijeszteni, eszemben sincs, de muszáj írnom neked, mert régi fájdalmas emlékeket ébresztettél fel bennem a kérdéseddel!!
Az én kisfiam 12 hetes kora óta végigaludta az éjszakát, majd 16 hetes korától újból minden éjjel felkelt, fájdalmasan ordított, egyre többet sírt fel, mindig cicit kért. Nappal is sokat kérte a cicit, volt, hogy már óránként szopizott. Én adtam neki, úgy voltam vele, igény szerint szoptatom. Aztán egy éjjel felvettem, nem volt benne erő. Berohantunk a kórházba, ki volt száradva, iszonyatosan magas volt a vércukorszintje. Kiderült, 1. típusú cukorbeteg. Tehát ezért kérte mindig a cicit, iszonyatosan szomjas volt!!!!!
Nem ijesztgetni akarlak, Isten ments, de az ördög nem alszik. Nézesd meg a vércukorszintjét, csak, hogy ezt kizárd.
Ha én akkor ezt tudom, vagy gondolok rá, nem jutottunk volna el a teljes kiszáradásig, nem szenvedett volna hetekig az én kis drágám.
Jó egészséget kívánok nektek!
egy cukorbeteg kisgyermek anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!