Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisbabám sokszor úgy hisztiz...

A kisbabám sokszor úgy hisztizik, bele vörösödik a feje, és nagy üvöltések vannak. Ez később csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy ugye nem fogja majd nagyobb korában a földre dobni magát,ha nem kap meg valamit? 3 hónapos.Ezek a dolgok elmúlnak?
2008. okt. 15. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez két különböző dolog szerintem. Lehet, hogy ilyenkor ez még nem hiszti! Ettől függetlenül lehet, késöbb fog hisztizni. Akkor csak figyelmen kívül kell hagyni. Ha látja, semmit nem ér el vele, egy idő után nem fogja csinálni.
2008. okt. 15. 15:32
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem sem hiszti. hasfájás, fázás, meleg, kialvatlanság...
2008. okt. 15. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom is ilyen. Most lesz 5 hónapos és nekem az a tapasztalatom, hogy ha igazán belelovallja magát, akkor nem nagyon lehet már mit kezdeni.

Viszont nálunk egyre ritkábbak ezek a látszólag ok nélküli nagy sikítós sírások. A másik jó hír, hogy amikor viszont belekezd, akkor mostanában már szinte mindig el tudom vonni a figyelmét (játékkal, zenével, mozgással), így nem fajul el annyira a dolog mint kisebb korában. Viszont épp emiatt szoktam néha én is azt gondolni, hogy csak hiszti. Bár 6 hónapos korig szerintem is megvan a sírások valódi oka, lefeljebb nem jövünk rá.

2008. okt. 15. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!