Hozzátok mikor jön a Télapó?
Figyelt kérdés
Dec.05-én este vagy dec.06-án reggel vagy este?2011. dec. 3. 14:29
1/13 anonim válasza:
Szia!
Őszinte leszek veled,ha időben megjön a pénz a kártyára akkor már eljön 5.-én este.
De ha nem jutok el időben a boltba,akkor csak 6.-án.
2/13 anonim válasza:
6-án reggelre, mire felébredünk !
5/13 anonim válasza:
5.-én ha elalszik "jön a mikulás" és 6.-án reggel majd megtalálja
6/13 anonim válasza:
Szerintem 5-én este. Mert apa hajnalban megy dolgozni és szeretném, ha este jót játszanának az ajándékkal, és négyesben ünnepelnénk.
3 éves lesz.
7/13 anonim válasza:
5-én este. Anyósom vállalta a Mikulás szerepet idén is, én ma vettem meg a csomagot, amit hozni fog. :)
Remélem nem lesz sírás, mint tavaly. :)
8/13 anonim válasza:
Az apukájától holnap jön a Mikulás és egyben a születésnapja is holnap lesz megtartva. Az én Mikulásom december 6-án reggel, mielőtt oviba megy akkor jön. December 5-én a születésnapja van.
10/13 anonim válasza:
6-án reggel ott lesz a csomag az ablakban (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!