Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idő jut a gyerkőcötökre...

Mennyi idő jut a gyerkőcötökre bölcsi után? Mikor hozzátok haza, vagy viszik haza, te mikor érsz haza?

Figyelt kérdés

Én 2 műszakba dolgozom. Egyik nap 16.30-kor végzek, sietek a kicsiért a bölcsibe (ha apa nem bírja elhozni). Másik nap fél 3-ig dolgozom, utána megyek a kicsiért.

Este 20 órakor pedig már alszik.

2011. febr. 16. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
3 évesek, ikrek, nem jártak bölcsibe, csak oviba fognak járni, de oda is csak azért mert szeretnének. Mindig az ebéd után fogjuk hazahozni őket. Én óvónő vagyok, hat évig gyesen maradok, férjem nagyvállalkozó, szerencsére ennek nincs akadálya.
2011. febr. 16. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem nem sok időm marad rá. fél nyolckor beadom a bölcsibe, fél öt után beesek érte, fél hat mire hazakeveredünk. Ő korán fekszik, nagyjából hétkor már ágyban van :(
2011. febr. 16. 20:56
 3/6 A kérdező kommentje:
elsőnek, jó neked irigyellek. Másodiknak sajnálom, akkor én még csendben maradhatok, mert minden másnap korán tudok érte menni. Kegyetlen világot élünk:-(
2011. febr. 16. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia

9-re viszem a fiam bölcsibe, és fél 4 körül már megyek is érte. Ez alatt az idő alatt, megoldok minden házimunkát, hogy utána már csak vele és a húgával foglalkozzam.

Utána ha nem esik, játszóterezünk, kb 5 re érünk haza. 18-kor vacsi, fürdés, fél 8 körül van ágyban. Mese után alvás.

A fiam augusztusi,4 éves lesz, oviban lenne a helye, de nem volt hely és nem vették fel. A közeli bölcsibe viszont felvették, ide "gyűjtötték be" a 3 év fölöttieket, és majdnem ovis foglalkozásaik vannak.

A lányommal vagyok itthon gyed-en.

2011. febr. 16. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:

szia,

a fickónk 1 hét múlva indul majd bölcsibe, 2 éves múlt novemberben. sajnos 3 hetente egész nap nem látom majd, mert olyankor déltől este hétig dolgozok, de Őt reggel 7-re viszem. majd ezen a héten megcsinálom a takarítást, pakolást, hogy a fenn maradó kettőben délutánonként Vele lehessek, ne a lakást kelljen glancolnom. hát majd meglátjuk mi lesz :) kicsit izgulok, de ez is egy újabb lépés és bele kell szoknunk :)

Ági

2011. febr. 17. 08:32
 6/6 anonim ***** válasza:

6 órában dolgozom, + két óra az út.

Így fél 4 körül már tudok érte menni, 3/4 8-ig vele vagyok, ekkor megy aludni. Ez így nagyon jó!

2011. febr. 17. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!