Mennyi idő jut a gyerkőcötökre bölcsi után? Mikor hozzátok haza, vagy viszik haza, te mikor érsz haza?
Én 2 műszakba dolgozom. Egyik nap 16.30-kor végzek, sietek a kicsiért a bölcsibe (ha apa nem bírja elhozni). Másik nap fél 3-ig dolgozom, utána megyek a kicsiért.
Este 20 órakor pedig már alszik.
Szia
9-re viszem a fiam bölcsibe, és fél 4 körül már megyek is érte. Ez alatt az idő alatt, megoldok minden házimunkát, hogy utána már csak vele és a húgával foglalkozzam.
Utána ha nem esik, játszóterezünk, kb 5 re érünk haza. 18-kor vacsi, fürdés, fél 8 körül van ágyban. Mese után alvás.
A fiam augusztusi,4 éves lesz, oviban lenne a helye, de nem volt hely és nem vették fel. A közeli bölcsibe viszont felvették, ide "gyűjtötték be" a 3 év fölöttieket, és majdnem ovis foglalkozásaik vannak.
A lányommal vagyok itthon gyed-en.
szia,
a fickónk 1 hét múlva indul majd bölcsibe, 2 éves múlt novemberben. sajnos 3 hetente egész nap nem látom majd, mert olyankor déltől este hétig dolgozok, de Őt reggel 7-re viszem. majd ezen a héten megcsinálom a takarítást, pakolást, hogy a fenn maradó kettőben délutánonként Vele lehessek, ne a lakást kelljen glancolnom. hát majd meglátjuk mi lesz :) kicsit izgulok, de ez is egy újabb lépés és bele kell szoknunk :)
Ági
6 órában dolgozom, + két óra az út.
Így fél 4 körül már tudok érte menni, 3/4 8-ig vele vagyok, ekkor megy aludni. Ez így nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!