Mikor mamánál vagytok többet kéreszkedik fel mamához a gyerek, mint hozzátok?
18 éves vagyok,sajnos a nagyszüleimet nem ismertem,anyukám és apukám is még fiatal vol tmikor meghaltak.csak a dédmamám volt,nekem ő az igazi mamám,most 95 éves és nagyon szeretem a mai napig.minden 7végét nála töltünk,ilyenkor nagyon boldog.én már egyre kevesebbet tudok nála lenni,egyéb elfoglaltságok miatt,de azért még szeretem.emlékszem mikor pici voltam,minden nyarat nálat töltöttem,kivéve 1 hetet,mikor nyaraltunk anyuékkal.és mindig az ölébe ültem,még 8 évesen is.így mesélt nekem mesét,meg a régi dolgokról...
örüljetek,h a gyereketek oda tud menni a nagyszüleihez.
Az én gyerekeimnek ez azért természetes, mert nekik nincs anyukájuk.
Legalábbis még nagyon új a helyzet, a barátnőmmel még csak ismerkednek, de anyukám és a feleségem anyukája is nagyon jó kondiban vannak, ezért felváltva vigyáznak rá. (hétfő, szerda péntek anyukámé, kedd, csütörtök szombat anyósomé).
A gyerkőcök teljesen odavannak értük, jóformán anyának tekintik őket.
Még nagyon kicsik mindhárman, de nem tudom, hogy hogyan tudtuk volna átvészelni ezt a tragédiát (anya elvesztése)a mamák nélkül. (még mindig benne vagyunk jóformán, de a neheze már megvolt szerintem).
Ezt sosem tudom majd meghálálni a mamáknak. Ők a világ egyik legcsodálatosabb teremtései kivétel nélkül!
Nálunk is ez van. 13 hónapos múlt a fiam, de a mamák és az egy szem tata az isten, ha nálunk vannak. Mondjuk mi a férjemmel kicsi kora óta engedjük, hogy foglalkozzanak vele, én nyugodtan főzök, takarítok addig.
Off:
Minden tiszteletem az utolsó válaszolóé, hogy ebben a furcsán feminista világban egyedül boldogul 3 kis gyerekkel! Hiszen az egyedülálló apákra még mindig gyanakvással néz a társadalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!