Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen vicces mondatai,...

Milyen vicces mondatai, beszólásai, megjegyzései vannak/voltak kicsi gyerekeiteknek? Olyanokra gondolok, amelyeket az ember felír egy naplóba, vagy mélyen elraktározza magában és ha eszébe jut, sírva nevet tőle.

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 11:08
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó barátunk 4éves kis fiának mondja az anyukája miután valami aranyos dolgot csinált:

- Egyem a szívedet! Mire a kis fiú:

- Meg akartok ölni???

16hónapos kis lányom bohóckodott, de eszeveszett módon. Mondom neki dinka! Erre ő rám néz: "Danka nyanya!" /Dinka anya!/ Jól megkaptam! :-)

2011. dec. 14. 05:56
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy már írtam egy hasonló kérdésre. Mikor lányom 2 éves volt, látott egy feszületet a Jézuskával a falon. Erre Ő: "Nézd anya, a bácsi tornázik."

Hát ezt azóta is emlegetjük.

Megkérdeztük Tőle, milyen zenét szeretne hallgatni. Erre Ő: "Olyan rózsaszín zenét." Kicsit se csajos:)

2011. dec. 14. 07:46
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
hát ezek nagyon édesek,potyognak a könnyeim:)))))))))
2011. dec. 16. 13:57
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

5 évesem elmélkedése a szoptatásról minap:

Anya hasának belül van a szeme, és látja mikor anya eszik, és gyorsan átalakítja a kaját tejcivé, és elküldi a cicibe, hogy tudjon enni a kistesóm. Anyukám már mindig ilyen kajaátalakító marad...:)

2011. dec. 16. 16:13
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Állatkertből kijőve papa kérdi mindenkitől melyik állat tetszett a legjobban. 6 éves mondja, nekem aaaaaz amelyiket nem láttuk, a csacsi :-D

Meglátván egy bácsit fürdőgatyában (jobb testtel) Anya ! Nézd annak a bácsinak boxolnia kellene !

Mindkettő 3-5 évesek. Karácsonykor reggel jön hozzánk a Télapó (külföld) Anya ! Anyaaaa ! Ezt nézd, a Télapó behajigálta az ajándékokat az ablakon !

Előkészítőbe jár, tudom, hogy volt egy kis beszélgetése az igivel. Én: Beszéltél ma az igazgatóval ? - Nem.

Mégegyszer megkérde, biztos nem beszéltél ma az igazgatóval ? - Nem. Kis gondolkodás után. - Tudod anya, én csak hallgattam, ő pedig beszélt. :-D

Egyik nap valamit kért valamit tőlem, és igent mondtam, mire jön a reakció. Ó anya, köszönöm amit mondtál, jó ötlet, szeretem ahogy gondolkodsz.

Egyik nap jövünk előkészítőből, és a kis haverjával mindig futnak, de a haver leszokott maradni, és olyankor dühkitörése van. Ma is lemaradt, de nem volt baja vele. Már elváltunk, átmentünk az úton, mikor a kisfiunk utánaordít a gyereknek, hogy. HÉ Pisti, örülök, hogy nem voltál féltékeny !

Egyik este pedig lefekvéskor a szomszédból hallottunk hangokat, mire megszólal a kisfiunk. Hm... ez zavar engem, hallom ezt a nagyszerű hallás érzékemmel.

Ül a széken, hátranéz körbenéz, megjegyzi, Anya, szeretem a lakásunkat. Én örülök, mire jön a folytatás. De a Mamáékét még jobban szeretem !

Dinoszaurusz mesenézés van Kisfiunk mondja lazán melyik milyen, apja kérdi, honnan tudod ? - Használom a gondolkozó agyamat természetesen !

Másik este kijön hozzánk az ágyából épp lefekvés után, és hozza a csipogó órát amivel játszott előtte. Mondjuk neki, hogy mostmár ne csipogtassa, feküdjön le.

- Lehet ám, hogy kellene nektek füldugó, mert beállítottam.

Ez jó kérdés volt, végre valami nevettetős.

Remélem átélhetőek a mieink is.

2012. jan. 21. 20:27
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

3 éves lányom ült a széken,s bedugta a lábát a lábtartó mögé:Összekeresztbedett a lábam!

Borsólevest eszünk,de a csak a borsó fogy belőle.Mondom:

-Sírni fog a sárgarépa,hogy ott hagyod a tányéron!

-Majd a galuska megvigasztalja!

A konyha és a tévés szoba között van még egy szoba, így nagy a távolság,de rálátni a tévére.A hűtő mellett állva nézi a tévét,majd kétségbeesve megszólal/valami jó kis mese ment/:

-Arról meg lemaradok!

2012. jan. 22. 14:28
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

2 és fél éves fiam mesét mond:

Egyszer....egy kicsi ember...kicsi házban...

-Mit csinál?-kérdem én.

-Nem tudom én azt!!

2012. jan. 22. 14:30
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

7 éves lányom a nagy unokatesóval játszik a strandon.Már sajnáljuk a srácot,annyit nyúzta a lány,apa közelebb megy,hogy felváltsa az unokatesót.

A lány úszószemüvegben,orrcsipesszel az orrán feljön a vízből,rámutat apára:

-Te ebből maradj ki!

2012. jan. 22. 14:32
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

6-7 éves lányom fegyelmezi a rokon fiút:

-Csendben legyél,ha velem beszélsz!

2012. jan. 22. 14:34
 50/50 anonim ***** válasza:
82%
Ezt tesóm mondta: Kérdezte az egyik rokonom,hogy jó voltál a bölcsibe?A húgom meg mondta Én Nóli vagyok! (Nóri a húgom neve)
2012. ápr. 26. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!