Milyen vicces mondatai, beszólásai, megjegyzései vannak/voltak kicsi gyerekeiteknek? Olyanokra gondolok, amelyeket az ember felír egy naplóba, vagy mélyen elraktározza magában és ha eszébe jut, sírva nevet tőle.
Egy jó barátunk 4éves kis fiának mondja az anyukája miután valami aranyos dolgot csinált:
- Egyem a szívedet! Mire a kis fiú:
- Meg akartok ölni???
16hónapos kis lányom bohóckodott, de eszeveszett módon. Mondom neki dinka! Erre ő rám néz: "Danka nyanya!" /Dinka anya!/ Jól megkaptam! :-)
Lehet, hogy már írtam egy hasonló kérdésre. Mikor lányom 2 éves volt, látott egy feszületet a Jézuskával a falon. Erre Ő: "Nézd anya, a bácsi tornázik."
Hát ezt azóta is emlegetjük.
Megkérdeztük Tőle, milyen zenét szeretne hallgatni. Erre Ő: "Olyan rózsaszín zenét." Kicsit se csajos:)
5 évesem elmélkedése a szoptatásról minap:
Anya hasának belül van a szeme, és látja mikor anya eszik, és gyorsan átalakítja a kaját tejcivé, és elküldi a cicibe, hogy tudjon enni a kistesóm. Anyukám már mindig ilyen kajaátalakító marad...:)
Állatkertből kijőve papa kérdi mindenkitől melyik állat tetszett a legjobban. 6 éves mondja, nekem aaaaaz amelyiket nem láttuk, a csacsi :-D
Meglátván egy bácsit fürdőgatyában (jobb testtel) Anya ! Nézd annak a bácsinak boxolnia kellene !
Mindkettő 3-5 évesek. Karácsonykor reggel jön hozzánk a Télapó (külföld) Anya ! Anyaaaa ! Ezt nézd, a Télapó behajigálta az ajándékokat az ablakon !
Előkészítőbe jár, tudom, hogy volt egy kis beszélgetése az igivel. Én: Beszéltél ma az igazgatóval ? - Nem.
Mégegyszer megkérde, biztos nem beszéltél ma az igazgatóval ? - Nem. Kis gondolkodás után. - Tudod anya, én csak hallgattam, ő pedig beszélt. :-D
Egyik nap valamit kért valamit tőlem, és igent mondtam, mire jön a reakció. Ó anya, köszönöm amit mondtál, jó ötlet, szeretem ahogy gondolkodsz.
Egyik nap jövünk előkészítőből, és a kis haverjával mindig futnak, de a haver leszokott maradni, és olyankor dühkitörése van. Ma is lemaradt, de nem volt baja vele. Már elváltunk, átmentünk az úton, mikor a kisfiunk utánaordít a gyereknek, hogy. HÉ Pisti, örülök, hogy nem voltál féltékeny !
Egyik este pedig lefekvéskor a szomszédból hallottunk hangokat, mire megszólal a kisfiunk. Hm... ez zavar engem, hallom ezt a nagyszerű hallás érzékemmel.
Ül a széken, hátranéz körbenéz, megjegyzi, Anya, szeretem a lakásunkat. Én örülök, mire jön a folytatás. De a Mamáékét még jobban szeretem !
Dinoszaurusz mesenézés van Kisfiunk mondja lazán melyik milyen, apja kérdi, honnan tudod ? - Használom a gondolkozó agyamat természetesen !
Másik este kijön hozzánk az ágyából épp lefekvés után, és hozza a csipogó órát amivel játszott előtte. Mondjuk neki, hogy mostmár ne csipogtassa, feküdjön le.
- Lehet ám, hogy kellene nektek füldugó, mert beállítottam.
Ez jó kérdés volt, végre valami nevettetős.
Remélem átélhetőek a mieink is.
3 éves lányom ült a széken,s bedugta a lábát a lábtartó mögé:Összekeresztbedett a lábam!
Borsólevest eszünk,de a csak a borsó fogy belőle.Mondom:
-Sírni fog a sárgarépa,hogy ott hagyod a tányéron!
-Majd a galuska megvigasztalja!
A konyha és a tévés szoba között van még egy szoba, így nagy a távolság,de rálátni a tévére.A hűtő mellett állva nézi a tévét,majd kétségbeesve megszólal/valami jó kis mese ment/:
-Arról meg lemaradok!
2 és fél éves fiam mesét mond:
Egyszer....egy kicsi ember...kicsi házban...
-Mit csinál?-kérdem én.
-Nem tudom én azt!!
7 éves lányom a nagy unokatesóval játszik a strandon.Már sajnáljuk a srácot,annyit nyúzta a lány,apa közelebb megy,hogy felváltsa az unokatesót.
A lány úszószemüvegben,orrcsipesszel az orrán feljön a vízből,rámutat apára:
-Te ebből maradj ki!
6-7 éves lányom fegyelmezi a rokon fiút:
-Csendben legyél,ha velem beszélsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!