Milyen vicces mondatai, beszólásai, megjegyzései vannak/voltak kicsi gyerekeiteknek? Olyanokra gondolok, amelyeket az ember felír egy naplóba, vagy mélyen elraktározza magában és ha eszébe jut, sírva nevet tőle.
Én fiam most lesz 3éves és igen nálunk is előfordul ilyen.Mint pl: a kakaós csiga= kakaós aligaliga
süt a nap= síp a lap.
madár= ná
kéz= kez
:)
Novemberben lesz 3 éves.
OKt. 23-án férjem dolgozott.
Kisfiam:
Anya, vegyünk nyalókát.
Én: Nem tudunk zárva van a bolt.
Kisfiam: Miért?
Én: Mert ünnep van és ilyenkor a nénik, bácsik otthon vannak a gyerekekkel.
Kisfiam: Na, akkor nálunk nincs ünnep.
Én: Ezt most miért mondod?
Kisfiam: Mert a mi apánk dolgozik.
A rengeteg közül két nemrég elhangzott kedvencem:
„A csigák lágytojással szaporodnak.”
„A másik csoport óvó nénijének egy jó tulajdonsága van: hogy nem a mi csoportunk óvó nénije.”
Dőltem a nevetéstől!:))))
Az én fiam még gyatra szókinccsel rendelkezik, de elmutogat és elmond mindent, látni nagyon vicces, de nem lehet leírni, úgyhogy ez nem saját gyerek, by keresztlány:
3 éves körül volt, mikor ment a Texasi kopó. Mire a gyerek:
- Gyere anya, jön a texasi kokó!
Másik. Anyósomék és néhány idősebb rokon a lagzinkról készült DVD-t nézték. Mire férjem 4 éves unokahúga elragadtatottan felkiáltott:
- Nézzétek milyen édes vagyok, ahogy ott kukucskálok!
Aztán odafordult hozzám:
- Ne szomorkodj, azért te is nagyon szép voltál!
Reggel készülődünk az oviba.
-Gyere, csinálok neked szép frizurát!
-Olyat csinálj anya, amitől a Bazsi elájul!
Novemberben lesz 3 éves.
nézzétek csak = nézcsaktok
kukás bácsik = kukis bácsik
dalban: zimberi-zombori (mindezt l-el) szépasszony, jóasszony... ezt egy 3,5 éves szájából. :)
Hurka volt nemrég az ebéd. Odatettem az asztalra, 3 éves lányom egy darabig csak nézte, aztán tök komolyan megkérdezte:
-Anya, ez kaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!