14 hónapos kisfiam, ha nincs pelus rajta a kis pucáját fogdossa. Ti engeditek a ti gyerekeiteknek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 07:49
1/9 anonim válasza:
:-)
Természetes dolog amit csinál,had csinálja amikor nincs rajta pelus,az én kisfiam is csinálta annak idején,most már 5 éves nagyfiú.
2/9 anonim válasza:
Igen engedem, bár számomra nagy erőfeszítés, hogy ne szóljak rá. Mindezektől függetlenül, azzal értek egyet, hogy az a legjobb, ha figyelmen kívül hagyjuk.
3/9 anonim válasza:
igen, engedem. Neki az olyan, mint a lábujja, nem különleges testrész. Nagyobb korában nem fogja piszkálni.
4/9 anonim válasza:
Utolsónak: dehogynem, fogja piszkálni nagyobb korban is :)))
Amúgy szerintem is teljesen normális dolog. Ráadásul többször van eldugva (pelus által), ezért az a furcsa neki, amikor szabadon van és megfoghatja.
5/9 anonim válasza:
ma 08:18 vagyok! Nekem is ez jutott eszembe egyébként, csak nem vetettem fel a válaszomban. Ha megfigyeltétek vannak férfiak, akik ha kell ha nem beszélgetés közben fogdossák. nagyon tud idegesíteni. Valószínű, hogy rossz szokás náluk, mert megfigyeltem, hogy nadrág bőségtől és helyzettől független.
6/9 anonim válasza:
Engem nem zavart sosem, persze hogy fogdossa, mikor szabadon van:) de egyébként mostanában meg már hozzá sem nyúl, 18 hónapos.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a vâlaszokat
2011. szept. 23. 14:49
8/9 anonim válasza:
Teljesen normális. Sok kisfiú és kislány fogdossa a kukiját/punciját. Ha nem más előtt csinálja, hagyd. Ha igen, tereld el a figyelmét, és ha kettesben vagytok, szépen mondd el neki, hogy más előtt nem illik, mert ez csak rá tartozik, senki másra.
9/9 anonim válasza:
fuuha ma veri ki maganak a f@szat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!