Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen vicces mondatai,...

Milyen vicces mondatai, beszólásai, megjegyzései vannak/voltak kicsi gyerekeiteknek? Olyanokra gondolok, amelyeket az ember felír egy naplóba, vagy mélyen elraktározza magában és ha eszébe jut, sírva nevet tőle.

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 11:08
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
90%

Ma reggel odabújik 2,5 éves kisfiam. Hú mondom, de hideg a lábad. Erre ő: -akkor főzd meg :)

(ez nála azt jelenti, hogy tegyem be a mikróba, mert mindent amit a mikróba melegítek, azt mondja rá, hogy "megfőzöd")

Adom rá a vastag zoknit a vékony zoknira, hogy bennt fel ne fázzon, erre megszólal

-nem kell vastag csaba :)

Szerintem az ember óránként tudna ilyesmit felírni, bánom is , hogy nem írkáltam eddig. De mostmár fogom :)

2011. okt. 27. 10:33
 22/50 Gyorgyi28 ***** válasza:
93%

Enyém elég korán kezdi a beszédet, még csak 10 hónapos, de hát lány! :)

Pár napja megyünk be a mosdóba kihozni valamit a polcról. Meglátja a porszívót a sarokban, erre közli vele:

-Tűnj el!

Nézek rá, hogy mivan?! 10 hónaposan ezt így hogy, erre szemberöhög és huncutul bújik, majd közli:

- Szeje-teje (=szeretlek)

:D

2011. nov. 3. 00:00
 23/50 anonim ***** válasza:
85%

2 éves lányunkkal gyakran járunk gombázni. A minap felhívott minket a Nagyi, és megkérdezte tőle, hogy éppen mit csinál. Egy mesekönyvet lapozgattunk, amiben mondókák vannak. Ahol épp ki volt nyitva, ott egy nagy nózis törpe álldogált egy erdőben - körülötte gombák. Mit válaszolt a lányom a Mamának?

- Most mesélek a nagyorrú tinóru bácsiról!

elállt a lélegzetem, 2 éves!

2011. nov. 3. 11:05
 24/50 anonim ***** válasza:
96%

Kisfiam 3 éves volt mikor felfázoot. Csináltam neki gyógynövényes ülőfürdőt. Mikor leszűrtem egy darab beleesett a kézmosó csapba. Mikor fogat mosott mondja nekem:

"Anya látok valamit! Mi ez?"

mondom neki, hogy teafű. Erre rémülten hátranézett és kérdezte:

"Én a fű? Akkor te mi vagy?"

Ez a legjobb, de persze nagyon sok volt, pl tüszök - küszöb. Ez beletelt vagy 10 percbe mire megértettük mire gondol, akkor is csak úgy hogy megmutatta.

2011. nov. 17. 17:02
 25/50 zkriszti3 ***** válasza:
95%

A fiam mondta 3 évesen lányom barátnőjére

- olyan romantikus illata volt.

Pár hónap múlva ezt mondta

- Elmentem a kék erdőbe cápára vadászni.

2011. nov. 17. 20:09
 26/50 anonim ***** válasza:
96%

Anyósom egy öregek otthonában dolgozik, egyszer mentünk érte, a kicsi nagyon sietett a mamához, így hát előre szaladt. A folyosón előtte ment egy járókeretes néni, mellette nem fért el a lányom.

Mre rákiált, hogy "Fuss, fuss, mert én sietek."

A néni hátranéz, és elkezdenek mindketten kacagni.:))

2011. nov. 17. 20:52
 27/50 anonim ***** válasza:
91%
ezek vicceknek is elmennek ááá:)))
2011. nov. 17. 22:06
 28/50 anonim ***** válasza:
90%

Drága rokonom egykor, 8 évesen hirtelen nem tudta felidézni az egyik kedvenc gyermekdalának címét, és elkezdett gesztikulálni:

"tudod, az a izé... aaaaa a macska belenyalt a tejfölbe, vagy ilyesmi! :) " , de ezt nagyon aranyosan és lelkesen magyarázta. :)

(megfejtés: "Cirmos cia, haj" :)) )

2011. nov. 17. 22:11
 29/50 anonim ***** válasza:
88%
én apukámra mondtam h ápics
2011. nov. 17. 22:14
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Apa kérdezte: Kisfiam, mond meg anyànak, milyen motor van a fűnyírós traktorban?

3 évesünk röhögve: Kaszatibiii!!!

Kawasaki motor, de a Kasza Tibi szerinte jobban hangzik...:)

Megállapítása tegnap: Amit be lehet kapcsolni,azt ki is lehet kapcsolni....erre megnyomta a hosszabbitón a piros kapcsolót, benne a szàmítógép dugóval...:)

2011. nov. 17. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!