Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen vicces mondatai,...

Milyen vicces mondatai, beszólásai, megjegyzései vannak/voltak kicsi gyerekeiteknek? Olyanokra gondolok, amelyeket az ember felír egy naplóba, vagy mélyen elraktározza magában és ha eszébe jut, sírva nevet tőle.

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 11:08
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
96%

Fuss, fuss vagyok... a másik kedvencünk: A kislányom kapott egy malacperselyt, biciklire gyűjt tavaszra. HA jönnek a nagyszülők, mindig megemlíti, hogy mennyire szeretné a bicajt. Kezdtem már kicsit kellemetlenül érezni emiatt magamat, hogy gyakorlatilag kéreget, ezért beszéltem vele, hogy ezt nem szabad.

Néhány napja apa főnöke ugrott be hozzánk, amikor a kicsi hozza a perselyt. Falfehéren rászólok, hogy menjen a szobájába...erre megszólal: "Bácsi, bácsi, a malacka ..éhes"

Így is lehet fizetésemelést kérni.:)))

2011. nov. 18. 13:17
 32/50 anonim ***** válasza:
95%

Tesóm mondta 2,5 éves kisfiamnak, hogy mivel már régen elmúlt 2 éves, ezért neki azt kell mondani, hogy "kettőésfél" éves. Szépen mondta is. pár nap múlva a boltban kérdezik tőle, hogy hány éves, erre büszkén rávágja: "ésfélkettő". Végül is megvolt minden, csak a sorrend nem stimmelt.

-Mi lesz a szalonnából?

-Töpörtyű.

-És mi lesz a cocából?

-Csirkecomb.

2011. nov. 18. 14:59
 33/50 anonim ***** válasza:
96%

Könnyesre nevettem magam...... :D Eszméletlenek a gyerekek beszólásai :D

Nekem ugyan gyerek híján nincs ilyen sztorim, hiszen 19 vagyok csak, és épp főiskolára járok, azért elmesélnék valamit, ami velem történt meg anno :D

Amikor még csak 6 éves voltam, a fejembe vettem, hogy én 9 vagyok... és akárhányszor megkérdezték anyukámat, ő azt mondta ugye, hogy hat éves vagyok, én meg kiakadtam, oldalba böktem/rúgtam és azt mondtam :

MONDTAM, HOGY KILENC!!!!!!!!!!

jót derült rajtam mindenki... :D

Aztán olyan is volt, amikor egyszer öltöztetett anyu hazamenetel előtt az ovi öltözőjében, megkérdeztem :

Én: Anya, te hány kiló vagy?

Anyu: 76.

Én: Nem azt kérdeztem hány éves vagy!!!! Hanem hogy hány kiló!!!!!!

Az összes szülő az öltözőben dőlt a röhögéstől... :D

2011. nov. 26. 08:31
 34/50 anonim ***** válasza:
95%
kicsi fiam jó darabig azt kérdezte, hogy anyaaa, íliás puding van? vaníliás helyett...
2011. dec. 4. 13:41
 35/50 anonim ***** válasza:
93%
23 hós kisfiam ül a nagypapa ölébe, a számítógép bekapcsolva, de a nagypapa csak nagyon kicsit ért hozzá. Kisfiam megszólal: papa, nézzünk Babócát! Mire a papa: hááát, én nem tudom azt hogy...erre a kisfiam közbevág: írd be hogy 'Ba'!
2011. dec. 4. 15:04
 36/50 anonim ***** válasza:
89%

Kisfiam mondta nemrég, hogy építsünk bunkót! Bunkert szeretett volna építeni.

Anya, ez nem kéményeles. Nem volt neki kényelmes.

2011. dec. 4. 15:25
 37/50 anonim ***** válasza:
96%

Kezdettől fogva írom kisfiam aranyköpéseit. Pár ilyen jellegű kérdés már volt, úgyhogy bemásolom ide is, amiket eddig írtam:

14,5 hónapos korában egy délután megbeszéltük apával, hogy kimegyünk havat lapátolni. Bocikám hozza a cipőjét, mondja: Mennü, mennü (menjünk). Majd készülődünk, öltözködünk, de minduntalan az apja háta mögé akart állni, és onnan vigyorgott fel rá. Párom kérdezi, közben nekem hátat fordít: Mondd már meg légyszi, mi van rajtam hátul, amit ennyire meg akar nézni? Már épp mondtam volna, hogy semmi, mikor kisfiam "megszólalt": PICA!

Na azt a röhögést... :)

15 hónapos korában nagymamáéknál voltunk, ahol új fűtés rendszer van beépítve, ami kicsit érdekes szagokat árasztott az elején. Éppen erős záptojás szagot éreztem, amikor is megkérdeztem: Ki pukkantott? Erre kisfiam, ahogy elvonult előttem, kapásból rávágta: TE! :)

Szintén 15 hónapos korában egyik nap a mániája volt, hogy a 100 db-os építőkocka szettet kiszórja, majd a parkettán csuszatolja össze-vissza. Apukája megunta a dolgot, és mondta: Na most elég volt, búcsúzz el tőle! Közben összeszedte a kockákat, belerakta a dobozába, és feltette a szekrény tetejére. Kisfiam odaállt a szekrény elé, nézett a doboz után, integetett neki, és közben mondta: PÁPÁ! :) Ő csak elbúcsúzott. :)

18 hónapos volt, amikor egyik nap ülök a vécén (pisiltem), kisfiam odajött hozzám, és megkérdezte: AJA! MI AZ OTT? Én visszakérdeztem: Mit akarsz tudni kisfiam, hogy mit csinálok? Erre nemes egyszerűséggel ezt mondta: KAKILSZ. :) Mondom köszi kisfiam, hogy válaszolsz is rögtön a saját kérdésedre. :)

Széttépett egy papírzsepit miszlikbe a nagylegény. Kérdezem tőle: mi ez itt? Kapásból rávágta: KUPI! :)

Jött a szemfoga, így képes volt napközben is óriásit hisztizni látszólag ok nélkül. Egyik hisztinél apa felkapta, bevitte a szobájába, és leültette a székbe: tessék, itt lehet hisztizni. Aztán kijött tőle. Egyszer csak nyílik az ajtó, hiszti sehol, és kisfiam megszólal vigyorogva: HEJJÓ (helló). Na és így haragudj rá. :)

Kisfiam addig kotorászott az egyik szekrényben, míg a szekrényzár ellenére kibányászott egy csomag ízvarázs granulátumos ételízesítőt. Csakhogy szétszórta az egész lakáson. Aztán bejött hozzám a fürdőbe, és mivel elkértem tőle, szófogadóan oda is adta a kezembe a zacsit. Ekkor vettem észre, hogy mindenhol a lakásban az ételízesítő van. De kisfiam, mint aki jól végezte dolgát, leült velem szemben a fürdőszoba szőnyegére, és a zoknijának talpára ragadt ételízesítő darabkákat elkezdte eszegetni, rám nézett vigyorogva, orrát felhúzva, és ezt mondta: FIJOM. :) Mondanom sem kell, minden mérgem elszállt. :)

19 hónapos elmúlt, amikor is Nagypapával ült az asztalnál, és az én picikém zizit eszegetett. Nagypapa megkérdezte tőle: Atikám, nekem is adsz zizit? Kapok én is belőle? Erre kisfiam leoltotta: JÓ, PEESZE, NYUGAJOM! - majd bekapott egy zizit, és csak a következő szemet rakta a nagypapa szájába. Mi meg pusztultunk a röhögéstől. :) Nem tudjuk, honnan vette ezt a dumát, de azóta kedvenc szólása lett, még saját magának is mondogatja játék közben, hogy jóvan, peesze, nyugajom! :)

Szintén 19 hónapos múlt, mikor egyik reggeli pelenkázásnál apja puszilgatja a fiatalember talpát, és meg is szagolgatta viccesen. Kérdezte tőle: na, milyen szaga van a lábadnak? - Gondoltuk rávágja majd, hogy sajt, mert hogy ezt szoktuk neki mondani. De nem ezt mondta, hanem ezt: IJJATOSZ! :)

21,5 hónapos volt, mikor Müllerben ácsorgunk a pénztárnál a sorban. Kisfiam látta, hogy többen figyelik őt, mit csinál. Elkezdte magát produkálni, anyóspajtás kedvenc szavajárását kezdte el mondogatni. AZ ANYÁD KÖCSÖGIT! AZT AZ ŐŐDÖGIT! Én vigyorogva csak ennyit mondtam: félelmetes dumád van, kisfiam. Erre visszaválaszolt: TUDOM! - na itt már a pénztáros is feküdt a röhögéstől.

Szintén 21,5 hónaposan reggel felébredt, éppen nagymamáéknál vagyunk. Elkezd kiabálni az ágyból: MAMA! MAMA! GYEJE MÁJ! NEM ÉÉTESZ SZÓBÓJ! :)

22 hónapos múlt, amikor már iszonyat gyorsan kapcsolt az agya, és rendesen kis kamugéppé nőtte ki magát. Egyik nap a dolgozó szobában állt az asztalnál, szinte fel sem érte a billentyűzetet, de azért az egyik kezével azon klimpírozott. Másik keze lógott maga mellett, benne alvós rongyija. Ahogy bement apja a szobába, kisfiam villámgyorsan lekapta a klimpírozó kezét a billentyűzetről, és azzal a mozdulattal fel is tette a kutyiját az asztalra, és elkezdett terelni: TÖJJÖM ASZTALT! :)

22,5 hónapos volt, mikor kimentünk egy délután az apja íjász-edzésére. Egy kissrác éppen próbálta beletenni a nyilait a tartóba, kisfiam meg nézte. Egyszer csak megszólalt: NEM JÓ, FÓDÍVVA, PICIKÉM! :)

2 éves volt, mikor indultunk bölcsibe egyik reggel. A bejárati ajtó előtt elejtette a kezében lévő fémből készült autót. Apja rászólt azonnal: Boci, ne dobáld! Erre kisfiam gyorsan felkapta a földről, és magában morgott egyet: Ó, CSEMMEG!

Szintén 2 éves korában egyik nap elmentek a gondozó nénivel sétálni. Egy kapunál elkezdett ugatni hangosan egy kutya, kisfiam megijedt tőle. Majd rákiabált a kutyára: AZ ANYÁD KÖCSÖGIT! Majd odafordult a gondozó nénihez, és közölte vele: BESZAJTAM. Judit, a gondozó néni visszakérdezett: Beszartál? Az meg mit jelent? Azt mondja kisfiam: HÁT JÓL MEGIJEDTEM!

25 hónapos volt, amikor egyik nap jöttünk haza autóval a bölcsiből. Egy kereszteződésben a bénázó autósokra azt mondtam: Ezek szívatnak, esküszöm! Erre kisfiam azonnal kommentálta: ANYA, MEGBESZÉJTÜK HÁJOMSZOJ, HOGY ILYET NEM MONDUNK! Majd pár másodperc múlva hozzátette: AZ ANYÁD KÖCSÖGIT! :)

26 hónapos volt, bölcsibe indulunk, de alig bírjuk felébreszteni. Apja kérdezi tőle: Mi van, Bocikám, lemerültél? Azt mondja erre kisfiam: BEJETESZED, APA! Apja visszakérdez: Mit, kisfiam? Azt mondja erre: EJEMEKET! (ha már lemerült, elem kell bele, ugyebár...)

Szintén 26 hónaposan nagymamáéknál húzogatja az egyik fiókot. Nagymama rászólt: Az nem Attiláé, hanem a Mamáé! Nem húzogatjuk a fiókot! Erre kisfiam felemelte a mutatóujját, és megfenyegette a nagymamát: EEVAJAGÁZJAK! Nagymama itt még teljes komolysággal válaszolt: igen, elvalagázlak, ha nem fogadsz szót. Erre kisfiam visszaválaszolt: NEM SEMMI MAMA, NEM SEMMI! Na ezt már a mama sem bírta röhögés nélkül.

2011. dec. 4. 17:41
 38/50 anonim ***** válasza:
90%
Tegnap délután a párom elaludt a nagyágyon. Ezt észrevette a 2 éves kislányunk, aki egyből kiabálva, sikítozva megrohamozta, és elkezdett rajta ugrálni, meg fetrengeni. Amikor megláttam, rászóltam: "Lénuska!! Apa alszik!!" Onnantól már csak suttogva ugrált rajta...:))
2011. dec. 4. 23:23
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

sokszor mondjuk a fiunknak hogy mondjuk mindjárt jön apád, vagy a párom, hogy szólj anyádnak.. st, erre ő néha úgy hív minket anyu meg apu helyett hogy apád megy anyád:)

Amikor vártam a kistesót mindenkinek úgy beszélt rólam, hogy a naaaagy kerekhasú anyukám.

Szintén terhesen állok a tükör előtt és szidom magam, hogy már olyan vagyok mint egy bálna, erre a fiam : dehogy anya! Inkább mint egy repülőgép anyahajó!

Mamánál voltunk már kistesóval és a mama ringatta a picit én meg olvastam, a nagyfiam odaszólt a mamának: Na mama! Add már vissza azt a gyereket az anyjának és gyere velem gyurmázni!

múltkor meg hallom hogy énekel a wc-n pisilés közben behallagtózok és ezt hallom: ámszexienánóit! (LMFO im sexy and i no it)

Blikk hátulján pucér csajra: Nézd már anya ennek meg nem vett senki pulóvert?

5 és fél éves.

5 éves.

2011. dec. 13. 23:52
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

5 és fél éves nem 5 na:)

még eszembe jutott:

- anya berakod azt a mesét amiben van ebra?

- az melyik kicsim nem tudom

- De tudod amiben ebra van!!!

-???? nézek csak bután..

Hát amiben az ororszlán meg a(z)ebra van!(Madagaszkár)

anyu azt a mesét akarom nézni amiben az a bácsi azt a kancsót keresi. (Aladdin)

2011. dec. 13. 23:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!