Tegezitek vagy magázzátok a bölcsiben a gondozónéniket?
Nekem olyan fura, hogy "nénizzük" őket, holott kb. velünk egykorúak... Ma megfigyeltem, hogy minden anyuka magázza őket, nálatok van tegeződés? És egyáltalán ki ajánlotta fel?
Nem, nem akarom megszakítani a nálunk lévő hagyományt, isten őrizz, csak kíváncsi vagyok, máshol ez hogy van :)
Nálunk sajnos nem ajánlották fel, de tényleg kellemesebb lenne így.
Ha akarok valamit, olyan fura, hogy úgy kell szólnom, hogy "Bea NÉNI, legyen szíves..."áááá....
Nálunk tegezés megy.
Ők így szoktatják a gyerekeket is, tiszteletre tanítják őket, de a gyerekek is tegezik őket.
Mindenkinek könnyebb így.
Is is.
Aki szólt az igen,aki nem azt természetesen nem.Nem erőlködöm.
szia
a "mi" bölcsinkben változó.
A gondozónők nem ajánlották fel. Én ezért maradok a magázásnál, pedig a gyerekeim gondozónője 10 évvel fiatalabb mint én. NEkem nem okoz problémát, szerintem a gondozónőnek sem.
Eleve emberekkel dolgozom, mindenkit magáznunk kell.
Köszi a válaszokat! :)
Nekem sem okoz gondot, csak furcsa. A m.helyemen (ahol mosmár 15 éve vagyok) még olyanokat is tegezünk ,akik kihelyezett vállalatnál dolgoznak, és személyesen nem is ismerjük egymást, de lényegesen könnyebb a kommunikáció úgy.
De én sem erőlködöm, csak tényleg furcsállom.
A bölcsiben szóltak a gondozónők, hogy tegeződjünk.
Az oviban nem, viszont az kérték, hogy azért ne nénizzük őket :)
Én tegezem az óvónénit.
Igaz ez csalás, mert egyrészt csak az unokahúgom óvónénije másrészt meg együtt alszom az óvónénivel tekintve, hogy a párom:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!