Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tegezitek vagy magázzátok a...

Tegezitek vagy magázzátok a bölcsiben a gondozónéniket?

Figyelt kérdés

Nekem olyan fura, hogy "nénizzük" őket, holott kb. velünk egykorúak... Ma megfigyeltem, hogy minden anyuka magázza őket, nálatok van tegeződés? És egyáltalán ki ajánlotta fel?

Nem, nem akarom megszakítani a nálunk lévő hagyományt, isten őrizz, csak kíváncsi vagyok, máshol ez hogy van :)

2011. okt. 10. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nálunk az első nap mindenki mondta,hogy tegezzük,még a vezető is.szerintem így barátságosabb és egyszerűbb.tegezve is lehet tisztelettel beszélni valakivel
2011. okt. 10. 21:34
 2/11 A kérdező kommentje:

Nálunk sajnos nem ajánlották fel, de tényleg kellemesebb lenne így.

Ha akarok valamit, olyan fura, hogy úgy kell szólnom, hogy "Bea NÉNI, legyen szíves..."áááá....

2011. okt. 10. 21:38
 3/11 fotucsok ***** válasza:
Vicces, mert nálunk meg külön fel lett hívva a figyelem, hogy mindenki tegez mindenkit, és a gyerek is csak a keresztnevükön szólítják őket, nénizés nélkül.
2011. okt. 10. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálunk tegezés megy.

Ők így szoktatják a gyerekeket is, tiszteletre tanítják őket, de a gyerekek is tegezik őket.

Mindenkinek könnyebb így.

2011. okt. 10. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Is is.

Aki szólt az igen,aki nem azt természetesen nem.Nem erőlködöm.

2011. okt. 10. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:

szia

a "mi" bölcsinkben változó.

A gondozónők nem ajánlották fel. Én ezért maradok a magázásnál, pedig a gyerekeim gondozónője 10 évvel fiatalabb mint én. NEkem nem okoz problémát, szerintem a gondozónőnek sem.

Eleve emberekkel dolgozom, mindenkit magáznunk kell.

2011. okt. 10. 22:12
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Nekem sem okoz gondot, csak furcsa. A m.helyemen (ahol mosmár 15 éve vagyok) még olyanokat is tegezünk ,akik kihelyezett vállalatnál dolgoznak, és személyesen nem is ismerjük egymást, de lényegesen könnyebb a kommunikáció úgy.

De én sem erőlködöm, csak tényleg furcsállom.

2011. okt. 10. 23:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálunk tegeződés megy a bölcsiben, közvetlenebb és a gyerekek, akik oda járnak még nem ismerik a magázódást, nekik is ez a kézenfekvő. Van egy-két idősebb gondozónéni, akik nem is a lányom gondozónéniei, őket szoktam magázni.
2011. okt. 11. 09:43
 9/11 anonim ***** válasza:

A bölcsiben szóltak a gondozónők, hogy tegeződjünk.

Az oviban nem, viszont az kérték, hogy azért ne nénizzük őket :)

2011. okt. 11. 14:57
 10/11 anonim válasza:

Én tegezem az óvónénit.

Igaz ez csalás, mert egyrészt csak az unokahúgom óvónénije másrészt meg együtt alszom az óvónénivel tekintve, hogy a párom:D

2011. okt. 26. 11:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!