Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A férjem vakmerő vezetési...

A férjem vakmerő vezetési stílusa miatt többször érzem azt, hogy életveszélyben vagyunk én és a gyerekek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régóta vezet sosem történt vele semmi baleset,én csak pár éve vezetek és mindig hagyok bőven biztonsági tartalékokat előzésnél például,általában betartom a sebességkorlátokat is.

A férjem legutóbb mikor jöttünk haza a Balatonról olyan számomra hajmeresztő módon vezetett,hogy sikítottam többször a halálfélelemtől,a két gyerekünk hátul ült,kértem legalább rájuk legyen tekintettel.

A válasza " Azok a rossz vezetők akik ennyire félnek,ők a hétvégi vezetők,menjél idegorvoshoz,mert baj van veled,hogy ennyire félsz,ezt nem lehet kibírni amit művelsz,nem gondolod,hogy éjfélre érünk haza ?! "

Nyomatta (nem autópályán) 130-al,úgy akart előzni,hogy előtte szorosan egymás után ment kb 5 autó ,szemből jött a szembejövő elég messze még,mondom neki mi van akkor ha nem engednek be az előtted menő autót maguk közé és már ideér a szemejövő,erre azt mondta,hogy dehogynem engedik be.

ÉN is vezetek nap,mint nap,igyekszem mindezt felelősséggel,pláne ha a gyerekek is velem vannak.

Lehet,hogy mégis velem van a gond...

2011. szept. 29. 11:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
fú az én férjem is így vezet de egyszer tudnám meg, hogy nem kötötte be a gyereket! régen saját magát nem kötötte be, de most már szerencsére beköti. és csak a javítási költség fájt neki, az nem, hogy a gyerekekkel mi történt? férfiak...
2011. szept. 29. 15:04
 32/35 anonim ***** válasza:
Félreértettél, az is megijesztette, hogy a gyerekek megsérülhettek volna, csak éppen megpróbált mosakodni. A gyerekeket onnantól bekötötte. Az tempójából vett vissza a javíttatás miatt.
2011. szept. 29. 15:31
 33/35 A kérdező kommentje:

Ha a gyerekekkel történne valami,akkor abba ő is beleőrülne annyira szereti őket.

Jellemző rá,hogy nem tart kellő követési távolságot,mondom neki,belemész,ha hirtelen lefékez,mert már az előtted lévő sem tart követési távolságot,erre azt mondja,hogy miért nem mennek gyorsabban ő csak "tolja" őket hátulról,hogy menjenek már gyorsabban rájuk ijeszt,hogy megközelíti őket :-O...

Mondom neki ,tudtommal te leszel a hibás ha belémész nem ő azért mert nem ment gyorsabban és te türelmetlen voltál.

Az én vezetői képességemet rendszeresen kifigurázza,hogy mennyire nevetséges,hogy ennyire vigyázok,mert nem "érzem az autót" szerinte.

2011. szept. 29. 17:32
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a gyerekekkel történne valami,akkor abba ő is beleőrülne annyira szereti őket."

És ha más gyerekével? Mert szerintem ez kulcskérdés!

2011. szept. 29. 17:57
 35/35 A kérdező kommentje:

Most jut eszembe,hogy amint beér hozzánk az utcába ahol 40-es tábla van,akkor nem menne többel 35-nél...már dícsérték is a szomszédok,hogy mennyire rendes,hogy vigyáz a gyerekekre és nem megy gyorsabban.

DE máshol mintha nem fogná fel,hogy mit kockáztat.

Úgy általánosságban is nagyon szereti a gyerekekekt,nem tudna elszámolni a lelkiismeretével,ha valakiének baja esne,bízik benne,hogy a nulla biztonsági tartalékkal való vezetés ,angy rutinnal elegendő,pedig szerintem nem így van.

2011. szept. 29. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!