A férjem vakmerő vezetési stílusa miatt többször érzem azt, hogy életveszélyben vagyunk én és a gyerekek, mit tegyek?
Régóta vezet sosem történt vele semmi baleset,én csak pár éve vezetek és mindig hagyok bőven biztonsági tartalékokat előzésnél például,általában betartom a sebességkorlátokat is.
A férjem legutóbb mikor jöttünk haza a Balatonról olyan számomra hajmeresztő módon vezetett,hogy sikítottam többször a halálfélelemtől,a két gyerekünk hátul ült,kértem legalább rájuk legyen tekintettel.
A válasza " Azok a rossz vezetők akik ennyire félnek,ők a hétvégi vezetők,menjél idegorvoshoz,mert baj van veled,hogy ennyire félsz,ezt nem lehet kibírni amit művelsz,nem gondolod,hogy éjfélre érünk haza ?! "
Nyomatta (nem autópályán) 130-al,úgy akart előzni,hogy előtte szorosan egymás után ment kb 5 autó ,szemből jött a szembejövő elég messze még,mondom neki mi van akkor ha nem engednek be az előtted menő autót maguk közé és már ideér a szemejövő,erre azt mondta,hogy dehogynem engedik be.
ÉN is vezetek nap,mint nap,igyekszem mindezt felelősséggel,pláne ha a gyerekek is velem vannak.
Lehet,hogy mégis velem van a gond...
utolsó előtti vagyok
viszont ugynolyan veszélyes, ha valaki 70-el magy az országóton, vagy 90-el a sztárdán, agy nég veszélyesebb, ebből van a legtöbb baleset
amúgy én már megszoktam
ja és az én fiam is hiperkatív:-)))))
előző
az első 12:32-es voltam
Nálunk is volt ilyen...
Ezeket mondtam/tettem:
1. Ha nem hagyja abba, akkor nem szállunk be mellé és kész. Párszor megcsináltam, hogy amikor vele mentünk volna, akkor elmentem a gyerekekkel taxival. Megérte a befektetés.
2. Egyszer megállítottam az út szélén, ekkor gyerekekkel voltunk és kiszálltam, hazasétáltam.
3. Ha nem vezet normális, akkor a terhesség elúőtt abbahagyott cigire visszaszokok, mert hát ha egyszer élünk, akkor miért ne?!
Sosem ismerte be, hogy ezek hatottak rá, de azóta minden más, sokkal óvatosabb. Azt hiszem, hogy a 3. dolog hatott rá. Tudja, hogy a gyerekek életét, egészségét sosem kockáztatnám, tehát hiába fenyegetőzök azzal, hogy én is olyan leszek mint ő, de annyira ismer, hogy rágyújtok dacból ha arról van szó...
KOS a csillagjegye,de nála tipikusabb kos-t nem is ismerek.
Mellette nem lehet unatkozni,vállalkozásokba kezd bele,majd félbehagyja,tanulmányokba kezd bele,félbehagyja,úgy ,hogy veszni hagyja a nem kevés tandíjat.
Hibáit soha ,semmilyen körülmények között nem ismeri be.
A gyerekeit imádja,túlzottan is, majomszeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!