Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A férjem vakmerő vezetési...

A férjem vakmerő vezetési stílusa miatt többször érzem azt, hogy életveszélyben vagyunk én és a gyerekek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régóta vezet sosem történt vele semmi baleset,én csak pár éve vezetek és mindig hagyok bőven biztonsági tartalékokat előzésnél például,általában betartom a sebességkorlátokat is.

A férjem legutóbb mikor jöttünk haza a Balatonról olyan számomra hajmeresztő módon vezetett,hogy sikítottam többször a halálfélelemtől,a két gyerekünk hátul ült,kértem legalább rájuk legyen tekintettel.

A válasza " Azok a rossz vezetők akik ennyire félnek,ők a hétvégi vezetők,menjél idegorvoshoz,mert baj van veled,hogy ennyire félsz,ezt nem lehet kibírni amit művelsz,nem gondolod,hogy éjfélre érünk haza ?! "

Nyomatta (nem autópályán) 130-al,úgy akart előzni,hogy előtte szorosan egymás után ment kb 5 autó ,szemből jött a szembejövő elég messze még,mondom neki mi van akkor ha nem engednek be az előtted menő autót maguk közé és már ideér a szemejövő,erre azt mondta,hogy dehogynem engedik be.

ÉN is vezetek nap,mint nap,igyekszem mindezt felelősséggel,pláne ha a gyerekek is velem vannak.

Lehet,hogy mégis velem van a gond...

2011. szept. 29. 11:16
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
A párom is régóta vezet (20+ éve) és nem az tutyimuyti fajta, sőt..én ordítozni szoktam vele:-))))
2011. szept. 29. 12:32
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig utolsó vagyok. Az ilyen beállítottságú emberek sajnos nem változnak, sokszor még a maguk kárán sem. A felelősséget hárítják, Ők sosem hibásak. Pedig még a törvény szerint is Ő lenne a hibás, ha egy másik sofőrre ráijeszt a centizésével és az balesetet okoz. Ilyenkor meg a bíró a hibás. Nem nagyon tudsz mit tenni, ha van rá lehetőséged, ne ülj be mellé a gyerekkel.
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Bocsáss meg, hogy ilyet írok a férjedről, de utálom az ilyen nagyképű, elszállt embereket és sajnos tele van velük az út! Sajnos az ilyet csak az tudja észhez téríteni, ha balesetet szenved és nem lesz még késő. Nem kívánom neki, de őrületes, hogy milyen. Engem nem érdekelne, hogy milyen határozott, nem ülnék be mellé. Megmondanám, hogy ha ezt nem hajlandó tudomásul venni, akkor külön megyünk! Nem tehetitek meg, hogy neked is vesztek egy kisautót?
 14/35 anonim ***** válasza:
42%

utolsó előtti vagyok

viszont ugynolyan veszélyes, ha valaki 70-el magy az országóton, vagy 90-el a sztárdán, agy nég veszélyesebb, ebből van a legtöbb baleset

amúgy én már megszoktam

ja és az én fiam is hiperkatív:-)))))

2011. szept. 29. 12:33
 15/35 anonim ***** válasza:

előző

az első 12:32-es voltam

2011. szept. 29. 12:35
 16/35 anonim ***** válasza:
Egyébként az élet más területén milyen? Mert ha itt ennyire határozott és a másik véleményét meg nem hallgató, tökéletes férfi, akkor az élet más területein sem lehet könnyű vele. Sőt!
2011. szept. 29. 12:35
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt ilyen...

Ezeket mondtam/tettem:

1. Ha nem hagyja abba, akkor nem szállunk be mellé és kész. Párszor megcsináltam, hogy amikor vele mentünk volna, akkor elmentem a gyerekekkel taxival. Megérte a befektetés.

2. Egyszer megállítottam az út szélén, ekkor gyerekekkel voltunk és kiszálltam, hazasétáltam.

3. Ha nem vezet normális, akkor a terhesség elúőtt abbahagyott cigire visszaszokok, mert hát ha egyszer élünk, akkor miért ne?!

Sosem ismerte be, hogy ezek hatottak rá, de azóta minden más, sokkal óvatosabb. Azt hiszem, hogy a 3. dolog hatott rá. Tudja, hogy a gyerekek életét, egészségét sosem kockáztatnám, tehát hiába fenyegetőzök azzal, hogy én is olyan leszek mint ő, de annyira ismer, hogy rágyújtok dacból ha arról van szó...

2011. szept. 29. 12:44
 18/35 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj, ne így legyen, de remélem ha balesetet okoz, akkor nem az ártatlan fog ottmaradni.
2011. szept. 29. 12:51
 19/35 A kérdező kommentje:

KOS a csillagjegye,de nála tipikusabb kos-t nem is ismerek.

Mellette nem lehet unatkozni,vállalkozásokba kezd bele,majd félbehagyja,tanulmányokba kezd bele,félbehagyja,úgy ,hogy veszni hagyja a nem kevés tandíjat.

Hibáit soha ,semmilyen körülmények között nem ismeri be.

A gyerekeit imádja,túlzottan is, majomszeretettel.

2011. szept. 29. 12:57
 20/35 anonim ***** válasza:
Ismerem, milyen tud lenni egy kos, az én volt férjem is az volt. Nem is bírtam. :)
2011. szept. 29. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!