Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mást is megviselt ahogy...

Mást is megviselt ahogy átkerültek a gyerekek külön szobába?

Figyelt kérdés
Talán nekem esik a legrosszabbul, úgy megszoktam már a szuszogásukat...:( De hát 4 egy szobában sem lehetünk örökké.
2011. okt. 21. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem, mert mindig is külön szobában voltak, a háló a felnőtteké nálunk, de mindenkinek más a jó.
2011. okt. 21. 20:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Nálunk nem volt szobájuk, mostanában lett kész. Ma költözködnek. Biztos nem lesz egyszerű menet. Remélem a jóalvó kisebbik fiam nem vális rosszalvóvá emiatt.
2011. okt. 21. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

8 hónapos volt a fiam, mikor kiköltöztünk a gyerekszobából, nekem jó volt, egy percig sem hiányzott, hogy csendben kell lennem, nem nézhetek tv-t elalvás előtt, és nem szólhatok két szót a férjemhez normál hangon elalvás előtt

és ettől nem érzem rossz anyának magam

2011. okt. 21. 20:52
 4/9 A kérdező kommentje:
nem rossz anyaságra gondolok én sem. egyszerűen nagy lesz az űr , de biztos gyors megszokom, hisz így az egészséges
2011. okt. 21. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi még mindíg egy szobában vagyunk, 1 éves. Nem zavarjuk egymást semmiben, tv-t is tudok nézni fülhallgatóval. Nehezemre esik belegondolni, hogy lassan itt lenne az ideje a külön szobának, mert én így érzem jól magam. Így teljesen megértelek.

És, kedves 2. válaszoló, nem arról van szó, hogy aki külön alszik, az rossz anya. Ilyet senki sem mondott.

2011. okt. 21. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
KB 3 hete költöztettük külön kisfiamat 31 hónapos, illetve mi költöztünk a nappaliba, ő maradt a kis szobában. Nekem nagyon furcsa, hogy nem hallom ahogy szuszog, nem látom ha felébredek. Nem zavartuk egymást amíg egy szobában voltunk, csak már nem fértünk a játékoktól a nappaliba, meg kapott heverőt is a kiságy helyett. Szerencsére őt sem zavarja, jól alszik így is. Tudja, hogy ha hív akkor megyek. De az első 1 hétben nagyon sokszor felébredtem, és megnéztem:-) Most már jól alszom.
2011. okt. 21. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az első 3 hónapban aludtunk egy szobában, de még most is nagyon hiányzik éjszaka, a kis szuszogása és néha azt is érzem, milyen jó lenne, ha mellettem aludna a kis meleg fülével. Imádom :)A kisfiam már 20 hónapos.
2011. okt. 21. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
nekünk is két gyerekünk fog majd külön szobába költözni jövőre. KIcsit tartok tőle, mert a férjem rettenetesen horkol, néha bedugom a fülem. Ha mellettem van a kiságy, meghallom, ha nyöszörögnek, de ha másik szobában lesznek, nem tudom, hogy fogom meghallani még bébőrrel sem. De tény, hogy mindenkinek jó lesz, ha végre külön fogunk aludni.
2011. okt. 22. 08:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Megvolt az első különalvás. Nem sokat aludtam. A kisebbik fiam aki már 8-kor durmol általában, most 11-kor aludt el. De mindent összevetve mégse volt tragikus, reggel 8-ig aludtak. Pedig a nagy minden éjjel a mi ágyunkban köt ki. De az is lehet azért nem ébredt fel, mert hulla fáradt volt. De azért nem bánnám ha zökkenőmentesen zajlana az egész, nekem is könnyebb lenne. Hát igen, jobb az ha már eleve kezdetektől fogva külön vannak, akkor nincs ez a törés az ember és a gyerek életében. De nálunk így jött össze. Csak jobb az ha a gyerek egy szobában van a játékaival, ruháival...Nem kell ide-oda rohangálni, mikor készülünk.

Köszönöm a válaszokat!Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen "lelkis".:)

2011. okt. 22. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!