Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A férjem vakmerő vezetési...

A férjem vakmerő vezetési stílusa miatt többször érzem azt, hogy életveszélyben vagyunk én és a gyerekek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régóta vezet sosem történt vele semmi baleset,én csak pár éve vezetek és mindig hagyok bőven biztonsági tartalékokat előzésnél például,általában betartom a sebességkorlátokat is.

A férjem legutóbb mikor jöttünk haza a Balatonról olyan számomra hajmeresztő módon vezetett,hogy sikítottam többször a halálfélelemtől,a két gyerekünk hátul ült,kértem legalább rájuk legyen tekintettel.

A válasza " Azok a rossz vezetők akik ennyire félnek,ők a hétvégi vezetők,menjél idegorvoshoz,mert baj van veled,hogy ennyire félsz,ezt nem lehet kibírni amit művelsz,nem gondolod,hogy éjfélre érünk haza ?! "

Nyomatta (nem autópályán) 130-al,úgy akart előzni,hogy előtte szorosan egymás után ment kb 5 autó ,szemből jött a szembejövő elég messze még,mondom neki mi van akkor ha nem engednek be az előtted menő autót maguk közé és már ideér a szemejövő,erre azt mondta,hogy dehogynem engedik be.

ÉN is vezetek nap,mint nap,igyekszem mindezt felelősséggel,pláne ha a gyerekek is velem vannak.

Lehet,hogy mégis velem van a gond...

2011. szept. 29. 11:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

jaj de jó, hogy nem én vagyok a felesége!!!

csodálom, hogy el bírod még viselni.

2011. szept. 29. 13:07
 22/35 anonim ***** válasza:
Nagyon el lehetsz keseredve!Tudom,hogy név nélkül megy az egész,de nem lehet könnyű így kiadni a férjed. Tudom milyen jó látatlanba kibeszélni a számunkra nyomasztó dolgokat! Remélem egy kicsit tudtunk segíteni.
2011. szept. 29. 13:12
 23/35 A kérdező kommentje:

Most vagy én vagyok pánikbeteg...vagy ami a valószínűbb a férjem is hiperaktív mint a kisfiúnk,csak felnőtt hiperaktív.

Állítólag gyermekkorában nehezen bolodgultak vele a szülei.

2011. szept. 29. 13:30
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

nalunk apos tok ugyanez. en nem vagyok hajlando vele egy kocsiba ulni, ha o vezet, gyerekkel meg plane.

(olyan hirtelen kanyarodik pl hogy az esetek 80%ban hányok :S)

én hatarozottan megmondtam neki, hogy ez igy nekem nem. inkabb megyek tomegkozlekedessel vagy setalok.

2011. szept. 29. 13:30
 25/35 A kérdező kommentje:

Ó igen a kanyarok,hirtelenül veszi be őket igencsak

:-O ...minden esik szerteszét az autóban.

2011. szept. 29. 13:32
 26/35 anonim ***** válasza:
27%
az én férjem is hasolóan vezet, de én nem félek, nekem fel sem tűnt, anyukám mondta...mi igy közlekedünk,én is.
2011. szept. 29. 13:42
 27/35 anonim ***** válasza:
kábé így vezet az én férjem is, ha sikongatok, még idegesítem is vele. én is vezettem egy ideig, de annyit cseszegetett, hogy már felhagytam vele.
2011. szept. 29. 14:03
 28/35 anonim ***** válasza:
végigolvasva a válaszokat, én pont ugyanerre gondoltam, hogy a férjed féktelensége (szó szerint ez esetben :o)) és a fiad hiperaktiviása között sok összefüggés lehet!
2011. szept. 29. 14:08
 29/35 anonim ***** válasza:
84%
A fiad hiperaktivitása mondjuk nem juttatja tolószékbe vagy lélegeztetőgépre az én gyerekeim, ellentétben a férjed felelőtlenségével. Mert az egyik dolog, hogy így a saját gyerekeit kinyírja, de az enyémeket is.
2011. szept. 29. 14:16
 30/35 anonim ***** válasza:

Tényleg gáz lenne bármilyen mentséget keresni az ilyen hozzáállásra.

Az én férjemre is erősen jellemző volt a sérthetetlenség érzése, mások hibáztatása. Aztán egy alkalommal sikeresen ráijesztett egy tapasztalatlan nőre, aki tövig nyomta ijedtében a féket. Ő meg beleszállt hátulról. A szépsége az volt pluszban a dolognak, hogy éppen a gyerekeket vitte oviba, és nem kötötte be Őket, csak belerakta a gyerekülésbe. Még akkor is megpróbálta kimosni magát, azt mondta nekem, hogy a gyerekek kötötték ki magukat. A srácok meg elmesélték, hogy reggelente apa siet, és azt mondja, ilyen rövid útra nem kell bekötni őket. Mivel én nagyon korán jártam dolgozni, továbbra sem tudtam én vinni Őket,de megmondtam neki, hogy a következő esetnél, hogy nem biztonságosan viszi a gyerekeket, egyszerűen vaslapáttal agyonütöm.

Valamivel normálisabban vezet azóta az utakon is, szerintem nagyon fájt neki a kocsi javítási költsége, mert ugye a biztosító a nőnek fizetett, neki nem.

2011. szept. 29. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!