Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Használtatok, vagy láttatok...

Használtatok, vagy láttatok már ilyen "pórázt"? Mi a véleményetek róla és vajon hol lehet venni?

Figyelt kérdés

Egy kép róla: [link]

(Egyébként mennyire biztos, hogy ezt nem tudja levenni magáról egy gyerek?)

2011. szept. 21. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Saját élmény,amikor jól jött volna nekünk:

kisfiam akiről később kiderült,hogy hiperaktív nagyon szaladgálós volt mindig,3 évesen egy nagyáruházban kitépte a kezét az enyémből,majd ahol be kell menni a mozgásérzékelős automata lengősorompó alatt kimászott(elvileg csak befelé nyílik ,tehát én nem tudtam kimenni rajta),majd irány az áruház parkolójába ...sosem felejtem el azt a rémületet :-O.

Ma sem könnyű vele,pedig már 6 éves,most is megbotránkoznak ha egy áruházban megjelenünk,szaladgál,felpörög,képtelen nyugodtan jönni,nem segít a szép szó,a nyugtatás ,a fenyegetőzésre pedig őrjöngeni kezd...hát nagyon nem könnyű.

2011. szept. 21. 22:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem használtam, de ha szükség lesz rá, akkor veszek.
2011. szept. 21. 22:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

nem vettem ilyet de sokszor gondoltam rá milyen jó lenne :)

barátnőm angliában dolgozik, ott nagyon elterjedt, szeretik! szerintem aki forgalmas helyen lakik de nem akarja babakocsba kötni a gyereket vagy szorongva rohanni utána és fogni a kezét állandóan (nálunk ez van) annak nagyon praktikus és a gyereknek is sokkal nagyobb a szabadságérzete tőle, nem értem miért kell kutyához hasonlítani...

2011. szept. 22. 00:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy nem jó elgondolás, csak nekem bizarr. 3,5 éves a kislányom, megyeszékhelyen lakunk és soha nem kelett ilyen, mert mindig megértette, hogy mikor kell a kezemet foni és mikor lehet futkozni.

De gondolom, hogy nem minden gyerek ilyen nyugis, meg hát tényleg ikrekkel vagy netán hármasikrekkel...

2011. szept. 22. 09:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha a gyerek eléggé erőteljes személyiség, akkor bizony elfut. S nem minden anyuka képes maratont futni hogy vajon a kocsi vagy ő éri előbb utol a gyerekét! Ennyit a kutyaszemellenzősöknek.

Én például nem tudok futni. Még csak kocogni sem. A gyerek megunja, kitépi a kezét és már megy is, hiába szólok rá. Értelmes, okos kislány, de ha ő futni akar, mert anya csak biceg mellette akkor bizony beindul. Nem egyszer és nem kétszer volt, hogy idegenek rohantak utána és kapták el a kocsi elől.(ami természetesen nem a megengedett sebességgel közlekedik, de kifutó gyereknél még a gurulás is veszélyes)

Ezerszer megmagyaráztam, miért nem szabad...de gyerek. Így aztán szépen "pórázzal" közlekedünk. Amikor megyünk hazulról el, akkor hozza is, hogy fel kell venni. Ő nem rohangál, én meg nem kapok infarktust, hogy mikor gázolja el valaki. Jelenleg 2 éves

2011. szept. 23. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!