Mikortól adtatok a gyereketekre magasszárú cipőt? Ha már egy ideje önállóan ment? Milyen márkát használtatok? Csak kintre vagy bentre is ráadtátok? Mi a véleményetek a puhatalpú cipőkről? Bocs a sok kérdésért, de teljesen tanácstalan vagyok.
Akkor, mikor már rendesen tudott egyedül menni.
1. cipője Siesta First Step volt. Szerintem teljesen jó, nagyon minimális harántemelő van benne. Nyárra Superfit szandit kapott. Én csak kintre adom rá, bent csúszásgátlós zokniban vagy mezítláb van.
Puhatalpú cipő... Nem tudom. Mindenhol azt lehet olvasni, hogy olyan cipő kell a gyereknek, aminek a talpa hajlékony, de fogja a bokáját, hátul kérge van, stb.
De pl. a Liliputi nem fogja a bokáját, úgyhogy gőzöm sincs, hogy most ilyenkor mi a helyzet. :-))
És ahány ortopéd orvos, annyifélét mondanak.
A legtöbbje már ugye nem ajánlja a harántemelős cipőt (pl. Siesta), mert az nem egészséges. (Régen meg ez volt a legjobb. :-)
Nálunk mégis a harántemelős cipőt javasolja a doki.
Na, akkor menjél el rajtuk!
Mindenesetre úgyis vinned kell a gyereket magaddal, ha cipőt akarsz venni.
Lehet, hogy 5 márka közül csak az egyik lesz jó a lábára, úgyhogy hiába a sok ajánlgatás. Mi így jártunk.
Amit én kinéztem, egyik sem ment fel a lábára. Csak a Siesta.
Pont ugyanaz a véleményem mint a 14.34-nek!
Azt sem tudom mivel teszek jót?itt egy kérdés pl:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
A cipőválasztással is egyet értek!Én is jól utánna olvastam az első lépés cipőknek,volt is egy elhatározásom,hogy melyik márkákat akarom de rákellett döbbenem,hogy a fiam lábfeje nagyon magas és ez miatt egy csomó cipő nem volt jó rá!
Ami viszont nagyon bevált az a Sieste!Már a 2.páret fogyasztjuk és már ezekben sincs nagy harántemelő mint régen!
Szóval kedves kérdező vidd magaddal a gyermeked és mindenképpen próbáld rá!Leírom milyen márkákat ajánlanak:
Siesta
Superfit
Elefanten
D.D.Stepp
Salus
Clark's
Bobbie shoes
és még egy kis hasznos:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=els%F5+l%E9p..
remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!