Fűszernövényekből mindig frisset adtok a babátoknak vagy használtatok szárított fűszernövényeket is?
Van lefagyasztva vagy frissen a növényről szeditek le a leveleit, esetleg boltban valahol hozzá lehet jutni frissen vagy jó a szárított is?
Én pl. LIDL-ben veszem pár ft-ért a bazsalikomot, rozmaringot, stb. Petrezselyem van lefagyasztva, s kapor, ez a kettő, de nem sok. Pl petrezselymet is láttam már szárítottat. Ezeket adhatom a babámnak?
S milyen ételvariációkban használjátok, mi az amit a babátok kifejezetten szeret?
Ok. Köszönöm, ételek variációján én is ezekre gondoltam. S borsnál fekete borsot is lehet, vagy a babának vegyek külön fehér borsot, s mindenből kis mennyiség? Egy csípetnyi pl.?
Én frissben petrezselymet használok, kaprot nem szoktam, de külön a babámnak fagyasztottam le. A bazsalikom, oregánó az nekem mind szárított, soha nem használtam frisset, akkor ezek maradhatnak így?
Elso vagyok
En nem vettem kulon feherborsot, a fekete is tokeletes. A hozzataplalasi tablazatokban benne van, hogy mit mikortol lehet hasznalni, es csak annyi kell, amennyi egy kis izt ad az etelnek. A szaritottak is teljesen tokeletesek. Nekem is van fagyasztott, de azt csak fott etelekbe hasznalom, mert egy kicsit megszottyan, ha kienged. PL a petrezselymes krumplihoz inkabb szaritottat hasznalok, akkor is, ha van itthon friss.
Én abból mindig frisset használtam petrezselymes burgonyához. Mindig dinsztoltam, de itt írták h nem kell, s fagyasztottat csak simán rszortam, úgy is ízlett nekünk.
S szárítottat előtte forró olajba teszed s úgy öntött a krumplira vayg csak a főzés végén, amikor leöntötted a vízet a krumpliról, rászortat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!