Akinek Espiro Vector 4 Air babakocsija van: meddig hasznaltatok a mozes reszt? Mi a kocsirol altalaban a velemenyetek?
nekünk "light" van
kb 5-6 hónapos koráig használtuk a mózest, utána a sport rész jött, mert hordozót nem vettünk hozzá
nem szeretem a kocsiban, hogy nem fordítható át a tolókar és hogy nagyon kicsi a csomagtartója
+ a sport rész csak egyben dönthető, tehát abban ülve nem tud elfeküdni a baba, mert akkor a lábai az égnek állnak
Mi már akkor vettük , amikor a kislányom 9 hónapos volt, így a mózest elraktuk( jó lesz majd a kistesónak), de a sport részét én szeretem, ha aludni akar a kislányom akkor tud benne, kicsit megdöntöm a támláját és alszik is.
Ami nagyon nem jó, az h nagyon rossz helyen van a bevásárlókosár és szinte semmi nem fér így bele.
Nem cserélném le másikra, mert egyébként nagyon jó kocsi,könnyen lehet tolni, könnyen irányítható, nehéz terepen is könnyen elmegy, és nagyon könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!