Használtatok már Adamo hintát? Mi a véleményetek, vagy a babátok véleménye róla?
1 évesenk??
vegyél ajtófélfás hintát inkább
Én varrtam ilyen hintát és nagyon jóra sikeredett :) A kisfiam szerette, még pici volt aludt is benne sokat. Elég stabil még tuti most is elbírná, de már nem szeret hintázni csak a játékait hintáztatja benne:) Tavaly még sokat használtuk, a tesóm lánya akkor volt 6 éves és ő is hintázott benne, simán elbírta. Amíg pici volt a fiam rugósan használtunk, később már simán csak a karikát akasztottuk be és úgy. Nyáron az udvarra is fel lehet kötni. Szerintem simán ki tudnátok még használni ha egy éves a babád.
Állvánnyal milyen súlyhatár van? <---- Ezt nem igazán értem, de ha kifejted bővebben akkor lehet tudok rá válaszolni. :)
Annyit akartam még írni, hogy nem tudom az eredeti Adamo hintának milyen a fejrésze, emelhető-e? Én direkt úgy varrtam meg, hogy állítható legyen és ülni is tudjon benne a gyerek és alul a lábát ki tudja dugni.
Így: [link]
A kötéllel feljebb tudod húzni a fejrészt és így nagyobb gyerek is bele tud ülni.
Annyit meg tehetsz, hogy ha az eredetihez vékonyabb kötél van akkor későbbre veszel erősebb kötelet és ha nagyobb lesz a gyerek átfűzöd. Én Gazdaboltban vettem hozzá kötelet nem emlékszem már mennyi volt métere, de nem volt egy eget rengető összeg.
Remélem tudtam segíteni.
Kedves első!Nem szeretném összefúrkálni a lakást,ezért.
Kedves második,köszi,sok hasznos infót írtál.Az állványos súlyhatárt úgy értettem,hogy maga az állvány mennyit bírhat...vagy ugyanannyit,mint a hinta?...hülye kérdés? :)
Kedves negyedik!Köszi!
2 pici lyuk az ajtóófélfán ennyi
2. gyerek használja
első
Értem már :) Csak lassú a felfogásom :D
Az állványt nem tudom hogy működik, milyen súlyhatárral mert én az ajtófélfába fúrtam be és oda volt felakasztva. De plafonba is be lehet. A fúrástól ne félj, ha nem használjátok már akkor egy kis glettel szépen el lehet tüntetni a lyukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!