Használtatok, vagy láttatok már ilyen "pórázt"? Mi a véleményetek róla és vajon hol lehet venni?
Egy kép róla: [link]
(Egyébként mennyire biztos, hogy ezt nem tudja levenni magáról egy gyerek?)
Jesszus, tudod hány száz ilyen kérdés van itt ezzel kapcsolatban?
Szerintem nézz utána itt..
amíg nincs tapasztalatod,addig nem tudhatod,hogy ez az eszköz mennyire hasznos v. nem!
Nagyon sok elfutkozós gyerek van,és amikor olyan helyen vagy vele ahol rengeteg ember van,akkor lehet,hogy nem is rossz ötlet.inkább csak felfogás kérdése az egész.
a barátnőmnek 3as ikrei vannak-gondolom nem kell magyarázni miért is vette meg..
nem értem miért kell kiakadni ezen.
nem a nyakára van rakva,és nincs láncra verve a gyerek.
Nekem sem tetszik. Az én kisfiam is futkosós, van hogy futok utána, van hogy felveszem, van hogy megérti, hogy most nem szabad elfutnia.
Nem használnék ilyet az biztos, talán ha ikreim lennének, de egyszerűen rossz érzés.
Angliában nagyon elterjedt, szerintem ott mindenki használja, legelőször ott találkoztam ilyen pórázzal.
A kislány szeretett volna menni a kirakat felé, az anyukája nem engedte, és hát szépen megrántotta a pórázt, tényleg mint a kutyánál. Ha ott van a kezedben, egy idő után észre sem veszed, hogy nem kéne használnod, vagy nem úgy kéne használnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!