Szülnétek 36 évesen?
Gratulálok!!!!!:)
és naná, hogy szülnék, tervezem is.
Az elsőt 23 évesen szültem, most jön a 2. baba, 26 vagyok. egyelőre megálunk, de pont 10 év múlva, ha már nagyok a gyerekek és úgy alakulnak a dolgok, akkor gondolkodás nélkül bevállalnám!
Jaj, lányok, köszönöm, ezt a hallatlanul sok pozitív választ, egy negatív sem volt köztük! :))
Igen, hát így jártunk, próbálok nem ezen agyalni.. 22 éves voltam, mikor "elkezdtük", 33 éves mikor azt mondtam, elég, nem pbóbálkozunk többé, nem érdekel az egész, és tessék, most így 2 év után megtörtént velünk ez a csoda! :)
Néha eszembe jut, hogy nem fog-e szégyellni majd a suliban, mikor 14 éves lesz, én már 50 leszek... és ilyenkor mindig olyan szomorú leszek... főleg hogy én nem direkt terveztem így... Sokszor olvasgatom a kamasz-rovatokban, hogy szégyellik, hogy idősebb az anyukájuk. Ez indította talán el bennem ezt az egész "parát", hogy biztos hogy kell-ez nekem? Pedig nem nézek ki rosszul (még), sportolok, szerencsére a genetikai adottságaim is jók, de valahogy ettől a részétől mégis tartok... :(
Köszönöm mindenkinek, zöld kezecske mindenkinek járt, és sok boldogságot mindenkinek, aki írt ide! :)
Amelyik anyukának pedig meghalt a férje, neki részvétem. :( Remélem az élet "kárpótolni" fog valahogyan, és a kisfiad már önmagában is egy óriási öröm! :)
Gratulalok, es semmikeppen ne agyalj tovabb, hanem orulj!!!!
32 evesen mentem ferjhez, 33 es 38 evesen szultem. Semmi problema nincs ezzel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!