Szülnétek 36 évesen?
Ha első gyerek lenne igen.Az elsőt 21 évesen szültem a negyediket 33 évesen.Jövő hónapban leszek 35.
4 gyerkőc anyukája
Most én 29 éves vagyok.Van egy 2,5 éves fiam.A közeljövőbe nem tervezek tesót neki.
Mikor lány voltam kb 12 éves akkor nekem jósoltak egyszer és akkor azt jósolták,hogy 3 gyerekem lesz.Évekkel később elmentem jósnőhöz és ő is azt mondta,hogy 3 gyerekem lesz.
Mikor a fiam már 1 év körüli volt nővérem eljött hozzánk és jött vele egy barátnője is aki jósnő ő nem jósolt nekem és nem és csak pár szót váltottunk,de mikor ment el azt mondta,hogy még a fiamon kívül lesz 2 gyerekem.
Én sosem hittem az ilyen jóslásokban...de ebbe lehet valami.És ha így van akkor én is nagy valószínűséggel 37-38 körül leszek mikor a harmadik gyerekemet fogom szülni....hacsak másodikra nem jön össze véletlen egy ikerpár:)
Az egyik barátnőm most fogja szülni a 4-dik gyerekét...28 éves.
Az unokatestverem 37 evesen szulte most juliusban elso babajat, lagzi utan rogton osszejott nekik a baba. O 35 evesen talalta meg a parjat. Most nagyon boldogok igy harman es egeszsegesek. Gratula neked, sokan evekig probalkoznak es megsem jon ossze.Orulj hogy nektek sikerult.
Egy 2 eves kislany es egy 16 hetes pocaklako, 27 eves anyukaja vagyok
Gratulálok!
Tavaly, 37 évesen szültem a lányom. De még vállalnék gyereket minden gondolkodás nélkül!:)
Nagyon jó egészséget kívánok Nektek!
Persze, miért ne?
30 éves vagyok, van már 2 fiam, de nagyon szeretnék egy kislányt is, viszont semmiképpen sem most.
Pár év múlva bevállalnám simán, de ha a 3. is fiú lesz, akkor nem tudom mit teszek a párommal és az Y kromoszómáival :)))))
Nekünk 5 év után lett lombikkal gyerekünk, 30 évesen szültem.
És szeretnék még 1-2 gyereket szóval a 36 simán belefér. Csak rád is oda kell figyelnie a dokinak és több szűrővizsgálatot ajánlanak elvégezni 35 év felett.
gratula :-))
simán nekem a 3ik 36 évesen szültem
a húgom az elsőt 37 évesen fogja
kicsit jobban vigyázz magadra ennyi de nem kell parázni mindenen próbálj meg laza és vidám maradni és sok türelmet és kitartást kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!