16 évesen szülnétek gyereket?
Nem!
-Mivel én már elmúltam jóval 16 éves,így tudom,hogy mi mindenről maradtam volna le,ha ennyi idősen gyerekem lett volna--
-Én úgy vagyok vele,hogyha már gyermeket vállalok akkor tudjam ellátni is..Nem szülnék a szüleim vagy anyósom nyakára
-16 évesen még tanulnék,és nem maradnék ki az iskolai évekből
- Általában ha valaki 16 évesen szül az csak hiszi,hogy nagy a szerelem közte és a párja között..A gyerek bizony keményen próbára teszi majd őket,és többnyire nem is maradnak együtt
- Elég nagy felelősség egy kisbaba,és bizony sokszor nem csak öröm van benne..
-nem lenne jó 16 évesen pelenkák között rájönni,hogy a barátok bizony nem tudnak mit kezdeni a kisbabával,ők inkább buliznak,szórakoznak,és ezért szép lassan lekopnak..Ráadásul még hibáztatni sem szabad őket,mert élik az életüket..
38/N
Teljesen egyetértek a az előző hozzászólóval. Nem akarlak megbántani, de egy gyerek nagy felelősség, sok lemondással jár.
16 évesen inkább még éld ki magad. Tanulj, bulizz, teremts egzisztenciát.
És szerintem várj néhány évig.
Én anno úgy gondoltam, hogy ha úgy esnék teherbe, hogy érettségi előtt szülnék, akkor elvetetem, ha utána, akkor megtartom.
Egyszerűen annyi volt az oka, hogy mindig a legjobb tanulók között tartottak számon, ritka eset volt, hogy tesin vagy rajzon kívül négyesem lett volna. Úgy gondoltam, hogy fontos, hogy leérettségizzek és elmenjek egyetemre. Azt már csinálom baba mellett, ha úgy alakul, de a gimit nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!