Szülnétek mégegyszer a párotoknak gyereket? Úgy értem, mennyire vált be apaként? Mindenben segít, amit a baba születése előtt megígért?
Sajnos a válaszom :nem!!Nagyon hasfájós a babánk,aki most 2 hónapos,de mivel nem tudja lenyugtatni,visszariadt tőle sztem,és már csak felszinesen foglalkozik vele!:(
Épp emiatt kezd is tönkremenni kicsit a kapcsolatunk:(
Akár még 8-at is :)
Nagyon sokat segített az eddig eltelt 2 évbe.Nem volt olyan amit ne csinált volna meg és kérni se nagyon kellet mert kivette bőven a részét magától mindenbe.
Hát előre nem ígér semmit, azt sem tudtuk pontosan, mire számítsunk. És amióta két gyerekünk van, még inkább tudjuk, mert a második teljesen más.
Éjszakánként csak ő tudja megvigasztalni szinte, sokat kel hozzá, pedig nehezére esik.
Természetesen nem tökéletes, de én sem vagyok az.
Tervezünk még további babát is!
Az én párom szerintem a mintaapa, de legalábbis nekem a minden! Amellett, hogy dolgozik ugye nagyon sokat besegít és mindent ő akar csinálni a baba körül, ha itthon van :D Egy igazi angyal.
De jelenleg úgy gondolom nem akarok többször szülni, persze nem miatta van ez.
Igen,sokat segit és sokat éjszakázik vele ha ugy van,hiába dolgozik mellette sosem panaszkodik.:)
Bár vannak vitáink de nagyon jó apa.:)
Én is szülnék természetesen neki még egyet (bár ez nálunk kicsit komplikált, mert az első terhességemmel is gondok voltak, nem igen támogatják a dokik a továbbiakat). De ettől eltekintve nincs okom panaszra, nekem is a párom a mintaapa, aki mindent megtesz a saját babájáért már az első perctől kezdve.
Csak azért kérdeztem, mert a minap hallottam egy beszélgetést két ismerős között, akiknél látszólag apuka is kiveszi a részét a babagondozásból, de mint kiderült, csak látszólag. Dicsekedni szeret a gyerekével, de pelenkázni vagy etetni, pláne éjszakázni na azt már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!