Kisebb az esély, hogy sikerüljön a baba, ha az első orgazmus után még sokáig csináljuk mégegyszer?
Mi gyurtunk a babara januarban,en azelott semmifelet nem olvastam a neten arrol,hogy hogyan is kell teherbe esni,mit szabad,es mit nem szabad ilyenkor.Sokszor szertekeztunk a parommal,majdnem naponta,es hogy oszinte legyek soha nem fekudtem az aktus utan nemhogy fel orat,de meg talan 5 percet sem,kenyelmetlennek ereztem,es persze furanak is,mert azelott soha nem ment el bennem,igy en "butuska" minden aktus utan meg is mosakodtam tiszta vizzel,talan nem kellett volna,nem tudom,a lenyeg,hogy sikerult!!!Osszehoztuk a bebit,1 honapot gyurtunk ra,es lam,oktober 11-re vagyok kiirva :)).Szerintem ,ha minden rendben van veletek egeszsegugyileg,es az a baba jonni akar,akkor jonni is fog.Mindenkinek mas praktikak vallnak be,mi spontanok voltunk,es semmi tudomanyra nem alapoztunk,es megis jon a kis dragank:),azt hiszem nagyon szerencsesek vagyunk!
Szurkolok nektek nagyon!Minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!