Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülnétek mégegyszer a párotok...

Szülnétek mégegyszer a párotoknak gyereket? Úgy értem, mennyire vált be apaként? Mindenben segít, amit a baba születése előtt megígért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 18:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nem:(
2011. jan. 4. 18:32
 12/22 anonim ***** válasza:
úgy néz ki nem lesz több babánk,de nem az apja miatt.ő mindenben kiveszi a részét, etet, fürdet, pelenkáz, lefektet,játszik foglakozik vele.Egyedül éjszakázás nincs,de az nekem sem(kop-kop).amikor hazajön,utána nagyrészt ő foglalkozik vele (18-20-ig),meg vasárnap is,amikor itthon van.
2011. jan. 4. 18:41
 13/22 anonim ***** válasza:
62%

Azt kell sajnos mondjam,hogy nem!

Az igaz,hogy rengeteget dolgozik,hétköznap szinte nem is látjuk! Viszont hétvégén mikor itthon van ő "pihenni" szeretne és annyira nem segít,hogy inkább mellé dobja a szemetet a kuka mellé,minhogy kivinné!

a szó szoros értelmében semmit nem segít!

A fiát imádja addíg eljátszik vele míg én teszem a dolgom de ennyi! Személy szerint nekem nem segít.Amúgy meg a kapcsolatunk sem a régi,mindene a gyerek de hozzám egy kedves szava nincs,se egy puszi,se egy ölelés,a szex-ről meg jobb ha nem is beszélünk4

Szóval határozottan nem a válaszom!

2011. jan. 4. 18:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Mintaapa a férjem. 3 műszakban jár dolgozni,mégis ha kell akár éjszakázik is. Imádja a lánya is őt, rá mindig vigyorog, hihetetlen érzéke van hozzá, pedig 38 éves elmult mire megszületett az első és egyetlen gyermekünk. Szülnék neki, de sajnos nekünk is komplikált volt a terhesség, a szülés is és nem merünk ismét belevágni!

Szóval ha kell pelenkázik, etet, fürdet, elszórakoztatja így olykor én is eltudok menni otthonról.

2011. jan. 4. 18:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Jó apa a férjem,de csodának kéne ahoz történnie hogy még egyet szüljek.Szóval jelenlegi állás szerint NEM!
2011. jan. 4. 19:01
 16/22 anonim ***** válasza:
74%

NEM!!!!

Tegnap költözött el tőlünk, aprón eltértek a családról kialakított képeink. Szerintem, ha családod van, akkor együtt töltitek az időt stb...kisfiam 9 hónapos lesz 6.-án. ennyiii

2011. jan. 4. 19:40
 17/22 anonim ***** válasza:

Igen szülnék neki!Bár mi még későbbre tervezzük a kistesót!

Sokat segít,bár az igaz,hogy néha azért fel kell hívni rá a figyelmét,hogy vigye már ki a szemetet,pakoljon össze maga után stb de ha megkérem bármire,szívesen megcsinálja!A fiúnkkal nagyon jól elvan,eteti,pelenkázza,fürdeti,játszik vele,altatja,1-2 X már kelt is hozzá éjszaka!Mindíg mindent megbeszélünk a gyerek nevelésével kapcsolatban és sokszor ő reálisabban látja a dolgokat mint én!Egyszóval JÓ APA,de én ezt már szinte a kapcsolatunk legelején tudtam!

2011. jan. 4. 19:53
 18/22 anonim ***** válasza:
igen, 17 hónappal az első után ezért is született második. Simán jöhetne még, ha csak a kérdést kéne figyelembe venni.
2011. jan. 4. 20:02
 19/22 anonim ***** válasza:
62%
Hááát nem is tudom! A kislányunkat nagyon imádja, ő a mindene. Eljátszik vele, kicseréli a pelust, megeteti, énekel neki stb. De nekem nem nagyon segít, max összepakol, meg kiporszívózza a szobát. De pl éjjel fel nem kelne, mert ő is megy reggel dolgozni. Ha sír a baba, meg se hallja éjszaka. Most meg volt fázva a kislány, mellette porszívóztam az orrát és még arra sem kelt fel :) Most éppen fogzás van nálunk 20 percenként kelek éjszaka, és nem érti meg hogy én is fáradt vagyok.
2011. jan. 4. 20:26
 20/22 anonim ***** válasza:

Elsö!

Egy cipöben járunk!

2011. jan. 4. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!