Szülnétek mégegyszer a párotoknak gyereket? Úgy értem, mennyire vált be apaként? Mindenben segít, amit a baba születése előtt megígért?
Azt kell sajnos mondjam,hogy nem!
Az igaz,hogy rengeteget dolgozik,hétköznap szinte nem is látjuk! Viszont hétvégén mikor itthon van ő "pihenni" szeretne és annyira nem segít,hogy inkább mellé dobja a szemetet a kuka mellé,minhogy kivinné!
a szó szoros értelmében semmit nem segít!
A fiát imádja addíg eljátszik vele míg én teszem a dolgom de ennyi! Személy szerint nekem nem segít.Amúgy meg a kapcsolatunk sem a régi,mindene a gyerek de hozzám egy kedves szava nincs,se egy puszi,se egy ölelés,a szex-ről meg jobb ha nem is beszélünk4
Szóval határozottan nem a válaszom!
Mintaapa a férjem. 3 műszakban jár dolgozni,mégis ha kell akár éjszakázik is. Imádja a lánya is őt, rá mindig vigyorog, hihetetlen érzéke van hozzá, pedig 38 éves elmult mire megszületett az első és egyetlen gyermekünk. Szülnék neki, de sajnos nekünk is komplikált volt a terhesség, a szülés is és nem merünk ismét belevágni!
Szóval ha kell pelenkázik, etet, fürdet, elszórakoztatja így olykor én is eltudok menni otthonról.
NEM!!!!
Tegnap költözött el tőlünk, aprón eltértek a családról kialakított képeink. Szerintem, ha családod van, akkor együtt töltitek az időt stb...kisfiam 9 hónapos lesz 6.-án. ennyiii
Igen szülnék neki!Bár mi még későbbre tervezzük a kistesót!
Sokat segít,bár az igaz,hogy néha azért fel kell hívni rá a figyelmét,hogy vigye már ki a szemetet,pakoljon össze maga után stb de ha megkérem bármire,szívesen megcsinálja!A fiúnkkal nagyon jól elvan,eteti,pelenkázza,fürdeti,játszik vele,altatja,1-2 X már kelt is hozzá éjszaka!Mindíg mindent megbeszélünk a gyerek nevelésével kapcsolatban és sokszor ő reálisabban látja a dolgokat mint én!Egyszóval JÓ APA,de én ezt már szinte a kapcsolatunk legelején tudtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!