Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülnétek így gyereket? Nincs...

Szülnétek így gyereket? Nincs lakás, párotok még nem nagyon szeretne, csak pár év múlva..

Figyelt kérdés

De viszont az minél hamarabb teherbe kell hogy essél,mert lehet hogy később nem lehet ne babád.

Sajnos nincs közös lakás,felváltva lakunk a szülőknél(1hét itt-1hét ott),most nincs munkám csak a páromnak.De viszont minél hamarabb teherbe kell hogy essek,mert lehet hogy később nem lehet gyerekem.A párom még nem szeretne babát.3 éve lessz hogy 1ütt vagyunk.Nem tudom hogy hogy beszéljem meg ezt a párommal.Szerintem nem értené még.Hogy beszéljem meg vele?

2009. márc. 12. 13:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyereknek kell az állandóság,főleg egy csecsemőnek! Először is el kéne döntenetek hogy hol akartok fészket rakni!
2009. márc. 12. 13:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenbe jobb, ha idegen nem szól bele. Azonban annyi tanácsot adhatok, ha esetleg a baba mellett döntenétek mindenképp döntsétek el,hogy hol laktok,mert egy babának állandóságra van szüksége, meg ugyen nem olcsó két helyet berendezni. A mai világban mondjuk munkahey sem árt. Esetleg keress munkát dolgozz egy évet, és utána baba. Így anyagilag is jobban jártok és mindenkinek igaza lesz.
2009. márc. 12. 13:19
 3/19 A kérdező kommentje:
Ha jönne a baba akkor 1helyen laknánk!Nem pedig itt-ott!
2009. márc. 12. 13:20
 4/19 A kérdező kommentje:
Dolgozik a párom,én is kapok járulékot.Minden hónapban teszünk félre.Csak lehet hogy 1évet várni késő.Endometrózisom van.Azt olvastam hogy ilyenkor ajánlatosabb hamarabb teherbe esni,mert később lehet hogy már nem lehet.Amúgy a szülők mindenben támogatnának.
2009. márc. 12. 13:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is próbálj meg elhelyezkedni valahol, mindegy hogy hol, csak be legyél jelentve, mert így nem sok pénzt kapsz majd.

Nem próbáltátok még meg a szociális bérlakást? A mi városunkban van és nem csak lepukkant, hanem nagyon szépek és jó helyen. Így lehetnétek külön és azért nem kell sokat fizetni, sőt lehet, hogy még támogatást is kapnátok. (Én hasonlóval foglalkozom, ezért ajánlom. :))

Mennyi időt tudsz még várni, amíg még biztosan lehet babád? Ha van még pár év, mindenképpen próbáljátok meg a körülményekhez képest a legjobb helyzetet megteremteni és aztán jöhet a baba.

2009. márc. 12. 13:30
 6/19 A kérdező kommentje:
Hogy pontosan meddig várjak a babával azt majd hétfőn megtudom.
2009. márc. 12. 13:34
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Én tervezett babát nem szülnék a nagyszülők otthonába. És szerintem előbb te is keress munkát, dolgozz egy évet legalább. Albérletben is lehet élni, mi is ott lakunk. De legyen külön otthonotok.

Ez az én tanácsom, de a döntés persze a tiétek.

2009. márc. 12. 13:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szépen leülsz a pároddal és megbeszéled vele hogy jobb lenne ha most készülne el a baba. ha nagyon akarja már most is jöhet ha nem akkor kár erölködni!
2009. márc. 12. 13:54
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

hány évesek vagytok?

az egyik ismerősömnek is ez volt a baja. azt mondták neki, hogy hamar teherbe kell esnie. ez volt kb. 4 éve. akkor nem akart gyereket. most igen, és láss csodát szinte rögtön sikerült neki. ő 31 éves.

2009. márc. 12. 15:58
 10/19 A kérdező kommentje:

L22/F24

A kérdést csak azért írtam ki,mert kiváncsi voltam a válaszotokra.Olvastam hogy ennél a betegségnél ajánlatos minél teherbe esni.És hogy a terhesség a legjobb gyógymód rá!Ha súlyosbodik akkor meddőség is lehet.

2009. márc. 12. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!