Szülnétek így gyereket? Nincs lakás, párotok még nem nagyon szeretne, csak pár év múlva..
De viszont az minél hamarabb teherbe kell hogy essél,mert lehet hogy később nem lehet ne babád.
Sajnos nincs közös lakás,felváltva lakunk a szülőknél(1hét itt-1hét ott),most nincs munkám csak a páromnak.De viszont minél hamarabb teherbe kell hogy essek,mert lehet hogy később nem lehet gyerekem.A párom még nem szeretne babát.3 éve lessz hogy 1ütt vagyunk.Nem tudom hogy hogy beszéljem meg ezt a párommal.Szerintem nem értené még.Hogy beszéljem meg vele?
Fiatalok vagytok meg, en a semmire nem szulnek babat. Nem tamaszkodhatsz a szuleidre se, es a parod szuleire sem, hiszen ok mar felneveltek titeket. Ha a parod meg nem is akar babat, akkor ne eroltesd.
Mindenkepp dolgoznod kellene, es egy kozos lakas is nagyon fontos lenne, a baba pedig nagyon sok penzbe kerul!
Meg varjatok vele, nehogy aztan a parod otthagyjon amikor pocakos leszel. Vard meg, amikor o is elerkezettnek latja mar az idot erre.
De miert nem akarsz dolgozni menni, nem felsz a semmire gyereket szulni? Akar kulfoldre is kimehettek, es egy lakas arat megkereshetitek. Azert megse a nagyszulok gurizzenek mar, nem?
Nem, nem szulnenk igy gyereket, senki se szulne, ne fogd a betegsegedre, hogy szulnod kell. Inkabb tanulj meg, iratkozzal be foiskolara, nyelvvizsgazzal le, es akkor jobban fogsz munkat talalni is. Ha nem akarsz mar tanulni, irany kulfold, es dolgozni, dolgozni!!! Nagyon fiatal vagy meg ahhoz, hogy ne csinalj semmit.
A parod foleg meg nem is akar babat. Fogadj szot, ne vallaljal babat meg!!!
És azzal az ürüggyel, hogy falun laktok, te nem dolgozol semmit? Na neeee... Ilyenkor azért megértem azt, hogy miért is osztanak kevesesbb pénzt azoknak, akik szülés előtt nem dolgoztak (csak sajnos ez azok számára igazságtalan, akik korábban dolgoztak, és éppen csak egy kis szünet állt be, és akkor estek teherbe). Szerintem te is tegyél be valamit abba a kalapba, amiből aztán kifizetik a pénzeket, azaz menj dolgozni.
Én is fiatalon szültem, de én dolgoztam azért előtte 2 évet (20 évesen szültem, 18 éves korom óta dolgozom, van egy jó szakmám). Sajnálom, hogy beteg vagy, de szerintem a betegség mellett a baba neked csak ürügy arra, hogy otthon lehess és továbbra se kelljen dolgoznod. Csak szerintem jó lenne ha megértenéd, hogy nem biztos, hogy ez könnyebb. Utána meg gyerekkel munkát találni még inkább nem lesz könnyebb. Létezik egy sorrend szerintem. Először dolgozz, helyezkedj el, szokj hozzá a munkához, utána szülj, babázz, mert azért a gyerek + munka kombinációt amúgy is könnyebb egy olyannak megszokni, aki már előtte is dolgozott, mint annak, aki akkor kezd el bárminemű kereső tevékenységet folytatni amikor már gyereke is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!