Szülnétek 36 évesen?
Természetesen. A nagynéném 39 évesen szülte a 3.-at. Manapság elfogadott a 30 fölötti terhesség (első), kicsit kockázatosabb talán, de a végeredmény a lényeg.
Gratulálok és sok boldogságot a kicsihez.
( tanács: a nagyon vágyott gyermek esetében hajlamosabbak vagyunk a párunkról megfeledkezni, háttérbe tolni. Ne felejtsd el, h neki sokkal nehezebb mindezt átérezni- terhesség, új élet- foglalkozz vele is sokat.)
Így igen, a te helyedben természetesen szülnék.
A saját helyzetemben viszont nem. 25 éves vagyok, van egy kisfiam és még kettő gyermeket szeretnénk. Én nem szeretnék 30 éves kor fölött szülni. Ha addig összejön a három gyerkőc akkor annyi lesz, ha csak kettő, akkor kettő lesz. De nekem már van egy gyermekem, tudom milyen anyává válni.
Ha csak nem muszáj, akkor nem szabad megtagadni ezt a boldogságot egy nőnek sem magától. (Kivéve persze, ha egyáltalán nem akar gyereket) Sok boldogságot nektek!
Valaki meg direkt "ilyen sokáig" vár.
Én nem érzem, hogy öreg lennél egy babához, főleg így, hogy már régóta vágytatok rá.
Csoda, hogy természetesen megfogant. Most ennek nagyon kell örülni!!!
Hajrá, szép babavárást!
35 évesen szültem (3 hónapja)
Hajrá! És gratulálok:-)
én is 35évesen estem teherbe és 36.szülinapom előtt lesz meg a baba 1hónappal- a harmadik bébi.
Nemcsodálom hogy szinte pánikba estél 11év próbálkozás után- hirtelen ottvan valaki a pocakban, de nyugodj meg, és légy nagyon nagyon boldog. Hidd el, hogy kis ijedség után nagyon nagy lesz a boldogság- főleg ha majd meg is születik a baba.
Gratulálok, és minden jót nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!