Nem szeretem, ha a nagyszülők biciklin viszik a kisfiam, mégis a kérésem ellenére úgy szállítják, mit tehetnék?
azt mondják én túlaggódom a dolgot. Egyszerűen én nem érzem biztonságosnak, és kértem, hogy ne vigyék, erre ma velem szembe jönnek bicajon. nagyon mérges lettem, felkaptam és szó nélkül hazajöttünk.
mit kéne mondanom, hogy megértsék? nem akarok azzal fenyegetőzni, hogy nem viszem oda a gyereket.
köszi a segítséget.
Forgalmas főúton mondjuk én se engedném bicajon vinni a lányomat, sisak ide vagy oda. Vagy mondjuk olyannak, mint az anyósom, aki egymagában is állandóan elesik a bicóval, és képtelen odafigyelni bármire is mert az IQ-ja alig észlelhető szabad szemmel.
Amúgy akár igaza van a kérdezőnek, akár nem, TÖKMINDEGY, mert ha rábízom valakire a gyerekemet, és megkérem, hogy így és így viselje a gondját, akkor az illetőnek erkölcsi kötelessége ahhoz tartani magát, vagy legalábbis előre jelezni, ha valamiben nem TUDJA ahhoz tartani magát, nem pedig sumákolni. A gyerek ugyanis a szülők felelőssége, ezért a szülők döntik el, mit lehet és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!