Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Idegbeteg vagyok a saját...

Idegbeteg vagyok a saját gyerekeimtől?

Figyelt kérdés

Itthon vagyunk nyári szünetben. Van napi rutinunk, és minden napra programunk (játszóterezünk, sétálunk, barkácsolunk, stb.), de mivel mindketten tartósan össze van zárva (és kicsik a táborozáshoz 4 és 5 évesek egy lány egy fiú), napi 50X hajbakapnak. Üvöltve beszélnek, kínozzák egymást, visítoznak, kergetőznek. Engem meg szed szét az ideg, hogy nem tudok 2 percre hátat fordítani, mert addig megölik egymást, vagy hangmérgezést kapok. Már sok módszeren túlvagyunk, szétválasztáson, büntetésen, állandó felügyeleten (már krumplit sem hámoztam 1 hete anélkül, hogy ne ott ülnének a konyhaasztalnál valamilyen projecttel, ahelyett, hogy szépen játszanának a szobájukban).

De a legnagyobb probléma az, hogy úgy érzem széthasad tőlük a fejem, már én is üvöltözöm pedig utálok, és alapvetően hányingerrel ébredek, hogy még egy nap kezdődik velük. Pedig ugye most kéne élveznünk egymás társaságát és a nyarat. Ha nem 100%-osan foglalom le őket, ez van (és azért én mennék néha wc-re, vagy sütnék ki nélkülük egy rántott húst, stb.)

Újabban délután sem alszanak...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!

Mit csináljak velük? Nincs segítségem...Félek, hogy mire vége a nyárnak, egy üvöltözős, verekedős, ideggyenge boszorkány lesz belőlem :-(((((

2011. júl. 18. 13:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
hujujjujj, bocs az offért, csak épp most gondolkodunk a férjemmel, hogy kéne kistesó a másféléves mellé, de azért egy kicsit most elbizonytalanítottatok :(((
2011. júl. 21. 20:54
 22/23 A kérdező kommentje:
Van akinek való, és jól tudja kezelni. Nálunk 5 éve nincs csend, és az derült ki, hogy nekem ez nem való. El nem kívánom, mert már ismerem őket, de ha előre tudom, hogy effektíve belebetegszem az undorba, hogy sosincs zajmentes pihenés, háááát....
2011. júl. 21. 21:52
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem az idegeim,és a hallásom is tönkrement 8 év alatt.Két gyerekem van,de mintha egy egész óvodai csoport lenne itthon a szobában.Oly annyira hang érzékeny lettem,hogy ha valaki egy kicsit hangosabban beszél,már megkérem ne orditson.Néha azt hiszik,hogy hülye vagyok.
2011. júl. 22. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!