Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az normális, hogy estére...

Az normális, hogy estére besokallok a saját gyerekeimtől?

Figyelt kérdés
A nagy 4 és fél, a kicsi másfél éves. Estére elfárad az agyam, sajnos elég sokat kiabálok, pedig minden lefekvéskor megfogadom, hogy holnaptól több türelmem lesz. Már a családtagjaim is ferdén néznek rám, a férjem rengeteget dolgozik, de amikor itthon van velük foglalkozik. A nagyszülők dolgoznak, segítség ritkán. Tudom mi lenne a megoldás, de ....
2008. aug. 29. 23:46
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

De...?

Normálisnak normális hogy besokalsz.2 kicsike gyerekkel vagy egyedül egész nap.Nem a besokalással van a baj, hanem az önkontrollal.a nagyobbik gyerek elég nagy már ahhoz hogy elfoglalja magát és egyedül hagyhasd pár percre, addíg a picit próbáld lekötni, rengeteg gyerekeknek való játék van, ami igen élvezetes az anyuka számára is ha picit kibírja kapcsolni az agyát.A kiabálással nem érsz el semmit,csak magad kergeled meg a piciket.

2008. aug. 30. 02:57
 2/6 anonim ***** válasza:
hergeled..
2008. aug. 30. 02:58
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
nehez megallni persze hogy az ember neha neha el ne kiabalja magat es bizony am hogy egy anya kifarad estere,a gyerekeibe! nalunk szerencses a helyzet mert anyukamekkal lakunk meg egyelore es este o atveszi tolem a gyereket es o is altassa el, de nekem szerencsem van mert nagyon nagyon jo gyermekem van!!
2008. aug. 30. 04:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak normális, de attól még sem a gyerekeknek, sem Neked nem jó! Megoldást kell találni, hogy kicsit kikapcsolódhass, mert a gyerekeknek egy kiegyensúlyozott, ok nélkül nem robbanó anyukára van szükségük!
2008. aug. 30. 07:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
PIHENÉS PIHENÉS PIHENÉS. menjetek el szigorúan a gyerekek nélküli felnőtt programokra, akár egy egész hétre is, de hétvégére mindenképp. ez lehet,hogy tipikus gyes-betegség. rengeteg anya küzd vele, sajnos kevés nő van, akit kielégít a napi 24 óra gyerekekkel való foglalkozás, mindamellett,hogy minden anyának a gyermeke az első. kapcsolódj ki, hívd át a barátnőidet, vagy evdd fel velük újra a kapcsolatot, vagy akár a gyerekekkel is menj el új helyekre. ha eddig nem voltatok usziba,most menjetek el, vagy találj ki bármit, amit eddig nem csináltatok a hétköznapokon! Sok sikert és energiát! :)
2008. aug. 30. 07:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Az az igazság, hogy én is tudom mi a megoldás, és nagyon remélem, hogy nem csak én vagyok ilyen türelmetlen sokszor. Egyébként a gyerkőcök jó gyerekek és szépen eljátszanak egymással, nem is velük van a gond...!:)) Egy kis bátorításra volt szükségem...

Köszi

2008. aug. 30. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!