4 óra alvás napközben, normális vagy sok?
2 éves kislányomnál sűrűn előfordul, hogy ennyit alszik napközben, ez nem túl sok?
(Vashiányos egyébként)
Nekem is soknak tűnik, bár azt nem írtad éjjel hogyan alszik és mennyit.
Én anno vashiányos voltam, de nem aludtam napközben már 2 évesen. Úgyhogy én meg ezzel akasztottam ki állítólag anyukámat... (csak azért írom, mert nem biztos, hogy a vashiánnyal függ össze)
Általában 9körül alszik el este, és reggel 7-fél8kor kel.
A vsahiányt azért említettem, mert az orvos anno mondta hogy okozhat fáradékonyságot.
20 hónapos a kisfiam és simán alszik néha 4 órát napközben.semmi baja.ne aggódj!jó az alvókája:)
Még mindig alszik du.13 óra óta...
Az én kisfiam 23 hónapos lesz,de még mindig 2x alszik napközben.
Éjszaka általában még 2-3x ébred,reggel 6-ig alszik este 8.30-tól.
Délelött 9.30-tól alszik 1 órát és délután pedig 2.30 körül ismét jó másfél órát.
Nem vashiányos,mert erre gyanakodtunk,egyszerűen ennyit alszik,majd ha megérett rá,ezt mondta a doktornő,akkor magától átáll a napi 1x-i alvásra.
Szia!
Az én fiam is simán aludt ennyit délutánonként, aztán szépen egyre kevesebbet.
Nekem egy elvem volt, amit konzekvensen betartottam: alvó gyereket nem ébresztünk fel csak azért, mert úgy nekem mint szülőnek kényelmesebb lenne. Ha ennyit kell aludnia, akkor tegye! Majd ez is változik, és lehet, hogy még vissza fogod sírni, hogy mennyi időd volt napközben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!