Normális, ha az óvónők nem engedik ki alvás alatt vécére a gyerekeket?
Minap a gyerekem bekakilt az oviban. Azt mondta, azért, mert alvás alatt nem szabad kimenni vécére.
Meg fogom kérdezni az óvónőket, hogy valóban így van-e, mert szerintem ez elég rossz taktika. Értem én, hogy unják, ha folyton kimászkálnak, de akkor is…
Szerintetek ez normális, tanulják csak meg, hogy akkor kell üríteni, amikor a karhatalom engedi?
Szerintem félreértés lehetett.
Nyilván az óvónénik azt mondogatják a gyerekeknek, hogy alvás közben nem szabad kimenni. Kisfiad meg úgy gondolta, hogy a kakiláshoz ki kell menni, tehát "nem szabad".
Én csak ezt a szitut tudom elképzelni.
De természetesen kérdezz rá az óvónőnél!
Köszönöm a válaszokat!
Igen, lehet, hogy félreértés, de akkor fogalmazzanak úgy az óvónők, hogy ne értse félre a gyerek! ;)
Erről egy fogorvosi anekdota jut eszembe, miszerint a fogdoki mondja a gyereknek, hogy öblítsem, majd köpjön – és a gyerek leköpte őt. A doki jó fej volt, röhögött egyet, és megtanulta egy életre, hogy egy gyereknek érthetően kell fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!