6-8 évesen egyedül lehet hagyni egy gyereket a játszótéren?
Szia!
Ha lenne ilyen korú gyerekem biztos nem engedném le. Esetleg nagyobb testvérrel aki mondjuk 13-14 körül van és felelősségteljes. Ezt úgy értem, hogy tud figyelni a tesójára.
Sok gyerek mondja itt a környéken, aki egyedül van lent, hogy "anya szokott nézni az ablakból". De mire megy vele anya, ha látja, hogy valaki pl elviszi a gyereket? Mire leér... Tegnap egy nagycsoportos óvodás volt lent egyedül...
Mondjuk az se mind épeszű, aki lejön a gyerekkel... Valamelyik nap egy apuka oda hozta a másfél év körüli kislányát hozzám a játszótéren, hogy vigyázzak már rá, amíg elmegy a boltba. NORMÁLIS??? Életében nem látott engem, semmit nem tud rólam, lehetnék épp sorozatgyilkos vagy pedofil is...
elgondolkodtam a válaszokon anno 92 környékén engem is kiengedtek egyedül az utcára városban. ami lehet hogy hiba volt. mert nem mondták el hogy ne álljak szóba idegenekkel!!! egyszer egy 30 év körüli fiu jött hozzám hogy mutat valamit menjek vele. talán 6 éves lehettem. mentem vele és mutogatta nekem a f...... mondta hogy nyalogassam deén elfutottam ugy megijedtem. szerencsém volt. ja és kb 1 éve mertem szüleimnek elmésélni
ugyhogy vigyázzunk a gyerekekre
Más a város és más a falu...
Én nem vagyok azért olyan öreg, városban sosem mehettem egyedül, de nagyinál nyáron 9ig kint dorbézolhattunk, igaz 9 éves koromig 8kor takarodó volt:O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!