Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6-8 évesen egyedül lehet...

6-8 évesen egyedül lehet hagyni egy gyereket a játszótéren?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 06:51
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tenném!
2011. júl. 15. 07:03
 2/37 A kérdező kommentje:
A napokban többször is előfordult, hogy a játszótéren olyan gyerekekkel futottunk össze, akik egyedül voltak lent, mindenféle felügyelet nélkül. A játszótér elég nagy területű, vannak veszélyesebb játékok is -nagyon magas mászóka- ráadásul a környék sem a legjobb, de még ha az is lenne: a mai világban bármi megtörténhet...
2011. júl. 15. 07:04
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagynám.
2011. júl. 15. 07:47
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy,h 6 vagy 8,és az sem,h hol van a játszótér,hol laknak a gyerekek.A fiam kb 8,5 éves kora óta lemehet egyedül-barátaival-a játszótérre,de itt minden osztálytársa egy kupacban lakik a suli körül,és nem mennek el onnan,amit megbeszéltünk.(Folyamatosan ellenőrizhetők.:))
2011. júl. 15. 08:14
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyobbik fiam 7 éves,de még a hát elé sem engedem le egyedül.

Egyre több a kulcsos gyerek sajnos:(,a lakótelepen ahol lakunk,én is azt vettem észre,hogy nagyon sok kisiskolás kóborol az utcán,de nálunk inkább csapatban,de végülis akkor is szülők nélkül vannak

2011. júl. 15. 08:16
 6/37 anonim ***** válasza:
bocsi,ház elé...
2011. júl. 15. 08:16
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Tele van a vilgé felelőtlen szülkkel, egy 6-8 évest nem engednék el sehova egyedül, nem hagynám ott sehol felügyelet nélkül

(nem is hagytam)

Ez kimondottam lustaság.

(legutóbb egy 7 éves ikerpár fulladt vízbe, kérdezem én hol voltak a szülők??)

[link]

2011. júl. 15. 08:23
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek azok a gyerekek akik egész nap egyedül vannak mert anyu apu dolgozik,szabadság kevés igy valamennyi időt muszáj egyedül eltölteni,méregdrága táborba sem mehet egész nyáron a gyerek.ha egész pici korától igy van nevelve akkor megszokhatja ezt.Ha a ház elött van a játszó,akkor lehet leengedik esetleg szolnak az egy ismerősnek néha nézzen rá az ablakból.6 vagy 8 éves,egyébként tényleg nem mindegy.egy 6 éves,még nagyon szeleburdi szok lenni.de 8 éves azért már tud vigyázni magára.Én nagyon félteném a gyerekem.
2011. júl. 15. 08:36
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
6 évesen nem hagynám, 7 évesen sem.. 8 évesen már én is egyedül mentem, a barátaimmal. Az iskolából is egyedül mentem haza, és délután egyedül voltam otthon, amíg a szüleim hazaértek. Mivel dolgoztak nem nagyon tudtak állandóan felügyelni. Bár mi nagyon nyugodt környéken laktunk akkoriban és sok ismerős lakott mindenfelé.
2011. júl. 15. 09:55
 10/37 anonim ***** válasza:
68%
Mi falun lakunk, és 8 évesen simán elmehet a gyerek játszóterezni!Se veszélyes főút, se lakótelepi sikátor, se pláza, semmi!Va kb 8 utcánk, egy iskola, óvoda, játszótér,néhány bolt, ennyi!mindenki ismer mindenkit, mindenki is meri a másik gyerekét.A lányom 5 éves, 20háznyira van az ovi, és egyedül jár oviba!Kikísérem a kapun,és végig látom az oviig, míg be nem megy!A 13 éves, és 8 éves unokatesóival jár játszani a játszótérre vagy az utcára aszfaltkrétázni, vagy számháborúzni, stb!Neki van gyerekkora!
2011. júl. 15. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!