Szerintetek is hatalmas ökörség a beszoktatás?
Mert szerintem az.
1: a gyerek így megszokja, hogy anya a bölcsiben is ott van
2: akárhová viszem 2 percig ordít majd ügyesen játszik. Nem olyan dolog ez, hogy "a kutyának mindig csak egy kicsit vágni a farkából, hogy ne fájjon annyira"? Mik a tapasztalataitok?
"Köszönöm a válaszod, nekem is elég szigorúnak hangzott a 2 hét. És az is érdekes, hogy így bebiztosítják magukat, hogy legyen is ott anyuka meg ne is. Mert ha ez letelik akkor akárhogy sír nem lesz rá mód, hogy odaszaladjak, akkor hogy oldják meg? Mert eleve azért adom bölcsibe, hogy dolgozzak, nem jószántamból."
Kérlek majd irj mi volt a beszoktatás ill. a nembeszoktatás után,és h változott-e a véleményed.Mikor mentek elöször?
irtam itt párszor,de tényleg kiváncsi leszek,ugyanis én pl. el se tudtam volna képzelni h a fiam 2 hét alatt beszokik,és már a második napon ebédig ott tudtam hagyni mert olyan jol fogadta.nem tudhatjuk elöre mit hoz ki a gyerekböl,hiába mi vagyunk a szülei.
Nem értem h tényleg egy bölcsi ezt akarja h 2 hétig ott legyél???az tényleg ökörség....más lenne h azt mondták volna h 2 hét alatt szokjon be fokozatosan,igy ez akár rövidebb idő is lehet...ha igy mondták,akkor megértem a kérdésed.
Igazad van ez is egy hátrány ha megnézzük. Emlékszem mikor óvodás voltam mindig a szívem szakadt meg mikor másokért előbb jöttek, hát még így.
Úgy látom ez megint olyan téma, amiben nincs jó válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!