1: a gyerek így megszokja, hogy anya a bölcsiben is ott van
2: akárhová viszem 2 percig ordít majd ügyesen játszik. Nem olyan dolog ez, hogy "a kutyának mindig csak egy kicsit vágni a farkából, hogy ne fájjon annyira"? Mik a tapasztalataitok?
Amúgy én sem értem miért akadt ki a kérdező a takony szótól. Amit válaszolt akárhogy is próbálom olvasni sértegetésnek "hangzik".
2011. júl. 14. 14:35
52/65 A kérdező kommentje:
Jesszus és erre azt hitted én voltam? Na ez sértő. Úristen most jutottam a végére, hát de durva. Ilyet kitalálni egy gyerekről, még elgondolni se merem hogy baja legyen nemhogy így leírni :O Nem térek magamhoz. Hihetetlen!! Nem tudom elhinni, hogy van ilyen ember!!!
2011. júl. 14. 15:01
53/65 anonim válasza:
Na te ugyanekkora megbotránkozást keltettél tegnap a kérdéseddel. Gyereket otthagyni beszoktatás nélkül egy bölcsiben? Jesszus!
... :-)
2011. júl. 14. 15:04
54/65 anonim válasza:
:) Hát én sem csodálkozok annyira az összekeverésen. De azért talán te gy fokkal jobb voltál.
2011. júl. 14. 15:05
55/65 anonim válasza:
Én merem remélni hogy a végén már nem ugyanaz írt, csak valaki a kérdező nevén, mert azért durva lenne ha anya ilyennel tudna szórakozni.
2011. júl. 14. 19:07
56/65 anonim válasza:
Ez egy állat a "taknyos". Atya világ.
2011. júl. 14. 19:18
57/65 A kérdező kommentje:
Hát már bocs, de nem ugyanaz egy beszoktatásról vitázni, mint azt mondani, hogy a gyerek halott. A beszoktatásnál véleménykülönbségek vannak, ez egy dolog, elfogadom másét akkor is ha másmilyen addig amíg nem bírál, hanem tapasztalatról beszél. A "taknyos" viszont már az első megszólalásnál sértegetett, én meg már akkor mikor ok nélkül bíráltak, tessék elfogadni a véleményem. Amit az a nő mondott a nem egyszerűen megbotránkozást kelt bennem, de egyszerűen minősíthetetlen. És bizony az ilyen anya anyaságát akár meg is kérdőjelezhetném. Egyszerűen olyan, mintha leült volna a gép elé egy kedves, ártalmatlan valaki, aki átváltozott szörnyeteggé. Nagyon elszomorít, hogy ilyeneket talál ki a gyerekéről azért, hogy ismeretlen emberekben rossz érzést keltsen mert úgy vélte megsértették. :(
2011. júl. 14. 21:00
58/65 anonim válasza:
Ugyan nincs tapasztalatom, mi is szeptemberben kezdjük a bölcsis beszoktatást. Én jónak tartom, de azon én is elgondolkoztam mi a fenét fogok csinálni egész nap az előtérben ülve egyedül. Én csak ez a részét tartom ökörségnek. Van mobil! 10 percre lakunk a bölcsitől, ha futok 5. Ha hívnak, mert szükség van rám, hamar ott lennék. Nem vagyok egy egész nap üldögélős típus. Valószínű viszek könyvet:-). Ja és nálunk a 2 hét szigorúan 2 hét, be kell tartani gyerektől függetlenül.
2011. júl. 16. 23:08
59/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, nekem is elég szigorúnak hangzott a 2 hét. És az is érdekes, hogy így bebiztosítják magukat, hogy legyen is ott anyuka meg ne is. Mert ha ez letelik akkor akárhogy sír nem lesz rá mód, hogy odaszaladjak, akkor hogy oldják meg? Mert eleve azért adom bölcsibe, hogy dolgozzak, nem jószántamból.
2011. júl. 17. 07:30
60/65 anonim válasza:
Nálunk a beszoktatás nagyon rugalmas. Ha 3 nap kell, akkor 3 nap, ha 3 hét, akkor annyi.
És azt is a gyerek reakciói alapján állapítják meg, hogy kell-e az előtérben ülni, vagy sem, és ha igen, mennyi ideig.
Én ezt értelmesebbnek tartom, mint azt, hogy ha 2 hét van írva, akkor két hét ha a fene fenét eszik is:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!