Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is hatalmas...

Szerintetek is hatalmas ökörség a beszoktatás?

Figyelt kérdés

Mert szerintem az.

1: a gyerek így megszokja, hogy anya a bölcsiben is ott van

2: akárhová viszem 2 percig ordít majd ügyesen játszik. Nem olyan dolog ez, hogy "a kutyának mindig csak egy kicsit vágni a farkából, hogy ne fájjon annyira"? Mik a tapasztalataitok?

2011. júl. 13. 13:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, azért a kettő között van egy széles spektrumú átmenet. Mármint a rögtön otthagyás, és a lábadra tekeredve sírás között. Nemde? :-)

Na mindegy, válaszom az, hogy nem ökörség a beszoktatás.

2011. júl. 13. 14:47
 22/65 anonim ***** válasza:
100%

Én odafigyeltem a szülőin, és senki nem mondta, hogy a két hét szentírás.

Azt mondták, általában két hét, és van pontos menete is nem itt ülsz-ott ülsz, lát, nem lát történet.

Én azért jobban bízom a hozzá értő emberek véleményében, és nem is értem, hogy egy anya miért érzi jónak, ha ekkora stressznek teszi ki a gyerekét.

Természetesen mindenki a maga gyerekét ismeri a legjobban, így el tudja dönteni, hogyan cselekedjen, hogy az a gyereknek jó legyen, de ilyen általánosítás óriási baklövés.

Mivel két éve minden napot a gyerekemmel töltöttem, egyszerűen baromságnak tartom, hogy elviszem egy ismeretlen helyre, ismeretlen emberek közé, és otthagyom egész napra.

Ez kb. az a kategória, hogy bedobom a tó közepébe, és vagy megtanul úszni, vagy megfullad.

A beszoktatás nem kötelező, megteheted, hogy így stresszeled le a gyerekedet (mert így kevésbé fáj??) de ökörségnek nevezni azt, hogy vannak emberek, akik a lelki dolgokra is odafigyelve megpróbálják megkönnyíteni a gyereküknek a változást, azt eléggé felháborítónk tartom már bocs.

Így a vége megint egy szó: mindenki úgy csinálja, ahogy neki és a gyerekének jó. Mindenki tökéletesen el tudja dönteni, mi a megfelelő, így sem az nem ökör, aki beszoktat, sem az, aki nem.

2011. júl. 13. 14:48
 23/65 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy 2 hetet mondtak, nem jelenti azt, hogy annyi is lesz. Lehet hogy néhány nap elég lesz a gyereknek. Azt írtad, volt már pár órát a mamánál. Hát az messze nem ugyan az, mint egy vadidegen helyre bekerülni ismeretlen felnőttek és gyerekek közé.

Gondolj már bele. A családomban van gondozónő és hidd el, nem viccből találták ki a beszoktatást.

2011. júl. 13. 14:48
 24/65 anonim ***** válasza:
75%

Most bunkó leszek, bár nem szoktam, biztos a meleg teszi.

A te esetedben a gyerekvállalás is hatalmas ökörségnek tűnik.

2011. júl. 13. 14:49
 25/65 anonim ***** válasza:
100%
Hála Istennek, beszoktatás nélkül nem lehet bölcsödés egy gyerek.
2011. júl. 13. 14:50
 26/65 A kérdező kommentje:
A gyermekvállalás pont az olyan b.nkókak nem való mint te vagy. És mint említettem volt nem vitát gerjeszteni jöttem, hanem tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Magasról teszek rá, hogy ki milyen anyának tart, mert tudom, hogy jó vagyok sőt.
2011. júl. 13. 15:12
 27/65 anonim ***** válasza:
100%
jó anya vagy? Én még olyannal nem találkoztam, aki ezt állította volna magáról. Egy anyának mindig vannak kétségei önmagával szemben. Te inkább egoista és beképzelt vagy.
2011. júl. 13. 15:16
 28/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó anya, hanem sőt(!!!) jó anya! :-)
2011. júl. 13. 15:21
 29/65 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, akkor milyen a rossz anya?
2011. júl. 13. 15:24
 30/65 anonim ***** válasza:
100%
Hát mint mi, a kérdező szerint. :-)
2011. júl. 13. 15:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!