Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » MIért verekszik, kötekszik?

MIért verekszik, kötekszik?

Figyelt kérdés

2 éves kisfiam kb. fél éve elég agrasszív tud lenni ha rájön az 5 perc!Ha valami nem tetszik neki vagy csak olyanja van akkor bárkit megüt aki a közelében van!Engem és az apukáját is! A játékait csak dobálja, ha nem figyelek rá akkor jelez, vagy odahúz hogy lássam mit csinál!Ha sarokba áll üvölt, utána pedig ott folytatja ahol abbahagyta!!!Ha elmondom neki hogy mit miért nem szabad sosem néz rám! Elnéz a fejem fölött!!!! Próbáltam már mindenhogyan hatni rá, de nem megy!!!! MIt tegyek! Úgy viselkedik mintha kiakarná vívni a haragomat!!!! SEgítsetek anyukák!!!!

Még nem beszél! 1 szót sem!!! Csak a saját érthetetlen babanyelvén!

2011. jún. 21. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ezt hivják dackorszaknak.Ha minden jol megy magátol is elmulik majd idövel,de szerintem biztos elkényeztettétek a gyereket és most meg nem tudtok neki parancsolni!Nekem is van olyen ismerösöm,akinek a gyereke igy viselkedik és a szülök már oda jutottak,hogy nem mernek a gyerekkel társaságba menni,mert folyton üvölt,hisztizik,földhözvágja magát,vagy épp verekszik,köpköd stb.
2011. jún. 21. 16:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocsi, de ez engem is érdekel. Bár az én kisfiam pár szót mond már (21 HÓNAPOS), de ezeket a dühkitöréseit elég nehezen viselem és nem is tudom h sokszor hogyan kezeljem.

Az pedig hülyeség h elkényesztettük, mert ez nálunk nem így van. Nagyon okos és nagyon önálló már, csak a hisztijeit nem tudom hova tenni. Nehéz, főleg 35 hetes terhesen.

2011. jún. 21. 23:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Most tesztelgettem a különböző módszereket, és annyi tapasztalatot szereztem eddig, hogy a kiabálás, kézreverés a legrosszabb módszer. Attól még frusztráltabb, idegesebb lesz, és még inkább hisztizik tőle. S legenyhébb lefolyása akkor van, ha nagyon finoman, szinte suttogva közelítek hozzá. Leguggolok és úgy kérdezem, hogy mi a baja? Megsimogatom, beszélek hozzá kedvesen, és akkor jóval hamarabb abbahagyja, sőt, sokkal jobban figyel arra, amit mondok neki. Ettől függetlenül persze legközelebb újra csapkodni kezd, ha valami nem úgy alakul, ahogy elképzelte.
2011. jún. 23. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!