Egyszerűen nem értem a védőnőnket miért akarja fogyókúráztatni 2 és fél éves kisfiamat? Nektek hány kg (volt) ennyi idősen gyermeketek?
Én nem hagynám, hogy kivegye a hűtőből, amit akar.
Olyan vagy, mint aki 80 kg, de önmagát győzködi, hogy dehét arányosan oszlik el, nehéz a csontozatom, ilyenek a génjeim, egyszerűen nem megy le, akármit csinálok bla bla.
Hidd el, a védőnő nem akar rosszat, és nem feltétlenül akkor kell elkezdeni a helyes, EGÉSZSÉGES táplálkozást, amikor már valaki KÖVÉR.
Nekem a 3,5 évesem ennyi kiló, de 10 centivel magasabb.
Én nem fogyóztatnám, de vissza kéne venni a cukros teát, cukros gyümölcsjoghurtokat, kekszeket, csokikat, cukros szörpöket, fehérkenyeret. És nálunk nincs a gyerekeknek semmi keresnivalója a hűtőben. Ha kell valami kérnek, és adok vagy ha okom van rá akkor nem. Nevelés kérdése.
Itt egy kalkulátor, nézd meg! [link]
Ha beütöd az adatokat, bizony azt mutatja, nagyon sok a súlyfeleslege. Higgy a védőnőnek, nem ellened, érted dolgozik!
2,5éves gyerekem 95 cm, 14 kiló.
Szerintem is nagyon nagy a fiad, bár én a magam részéről inkább hallgatok az orvosokra, mint a védőnőre. Inkább kérd ki az orvosotok véleményét is, hogy ő mit mond.
Ha elképzelem, hogy lenne még a gyerekem +5 kiló, háááát, hatalmas nagy gyerek lenne, biztos vinném orvoshoz, hogy ő mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!