Iszik szörpöt a gyermeketek?
Figyelt kérdés
Mi házi meggyszörpöt ittunk eddig, de elfogyott. Néztem a boltban szörpöt és az egyik termék cimkéjén feltüntették, hogy a gyermekek viselkedésére káros hatással lehet. Van benne egy adalék ami ezt okozza. Hát nem vettem meg. Nem sok szörpöt iszunk, jó a tea és a víz is, de néha jól esik. Felháborító!!2011. okt. 15. 19:17
1/15 anonim válasza:
nem iszik szörpöt,sőt teát sem,csak a vizet hajlandó meginni.én is hallottam,hogy sok gyerek ettől a sok sz@rtól hiperaktív,amit megetetnek,megitatnak velünk
2/15 anonim válasza:
Az én kisfiam 3 éves,de soha nem iszik/ivott szörpöt.Kicsinek köményes teát ivott(cukor,citrom nélkül),most inkább vizet(illetve az oviban teát,gyümölcslevet,és persze vizet)
3/15 anonim válasza:
Nem értlek :) Minden étel tele van adalékokkal, amiknek különböző hatásai vannak vagy lehetnek. De semmit nem kötelező megvenni, mindenkinek jogában áll és lehetősége is van rá, hogy tájékozódjon a különféle adalékokról. Így az ő felelőssége, hogy mit eszik meg, illetve mit ad a gyerekének.
4/15 anonim válasza:
Az én kisfiam babateát iszik, szörpöt nem adok neki. 16 hónapos.
5/15 anonim válasza:
Gonbdoltam hogy mindenkinek a gyereke vizet , iszik és nem szeretik a finom édes szörpöket.
Az én gyerekeim isznak szörpöt.1 éves és 3 éves.
Finom ízük van, Pölöskeit veszek általában.
Ilyen hülyeséget írni hogy a gyerek hiperaktív lesz a szörptől......inkább nem mondok semmit.
Minden amit veszel a boltba tartósítósítószert tartalmaz.Akár babatea, akár babakaja.Hogy maradnak jó 1 évig????Meg minden más....
6/15 anonim válasza:
A 19.34-es vagyok.Hiszed,vagy nem,mi egyáltalán nem iszunk szörpöt,soha nem is vettem még(2 gyerekünk van).Ennek prózai oka van:sem én,sem a férjem nem szereti,így a gyerekeknek is ez lett a "normál".Ennyi.
7/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok.A 20.04-es válaszolónak írtam amit írtam.
8/15 anonim válasza:
Az enyém iszik, mivel én iszom -édesítőszereset a diétám miatt. Abból kap néha egy picit.
9/15 anonim válasza:
Én is veszek szörpöt a 17 hónapos lányomnak,de csak a Piroska szörpöt,az adalék,és tartósitószer mentes.Amúgy ezek a kérdések mindig 2 táborra osztják az anyukákat.
10/15 anonim válasza:
Én nem adok neki. Egy időben vettem babateát,de mikor kibújtak a fogai inkább nem. Vizet iszik, persze vannak alkalmak mikor kap mást is, de kifejezetten szörpöt nem, mert én sosem szerettem. Ha kérne biztos vennék neki, de a fő folyadék a víz maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!