Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Iszik szörpöt a gyermeketek?

Iszik szörpöt a gyermeketek?

Figyelt kérdés
Mi házi meggyszörpöt ittunk eddig, de elfogyott. Néztem a boltban szörpöt és az egyik termék cimkéjén feltüntették, hogy a gyermekek viselkedésére káros hatással lehet. Van benne egy adalék ami ezt okozza. Hát nem vettem meg. Nem sok szörpöt iszunk, jó a tea és a víz is, de néha jól esik. Felháborító!!
2011. okt. 15. 19:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyszer kaptunk házi megyszörpöt és azt itta.Én nem vettem még egyszer sem neki,hogy direkt azt igya.Néha szoktam venni Neste teát.
2011. okt. 15. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:

kedves 20.04-es válaszoló

ha nem vagy képben,akkor ne okoskodj itt,hanem nézz utána.igenis van összefüggés a kajákban található káros anyagok és a hiperaktivitás között.és attól még nem kéne fikázni,mert a gyerekem csak vizet iszik.ugyanis és szeretném,ha inna néha teát télen vagy inna gyümölcslevet,de nem hajlandó meginni csak és kizárólag a vizet.

[link]

2011. okt. 15. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én lányom szokott szörpöt inni, de csak Sió-t, mert az tényleg minőségi, nagyon finom szörp vagy a házit. Rendszeresen mosom-mossa a fogát, étvágya is van, normál alkatú, így értelmetlennek tartanám megvonni tőle..
2011. okt. 16. 09:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

A minosegi gyumolcsszorpokkel nincsen semmi problema, attol nem lesz hiperaktiv a gyerek (elvileg). Az a szorp, amit neztel, valoszinuleg un. "izu" szorp lehetett, ami tele van mindenfele adalekanyaggal es edesitoszerrel. Na olyat meg a felnotteknek sem lenne szabad inniuk! Anyosom vett olyat egyszer, na amikor meglattam, lett minden bajom, hogy azzal a sz.rral itatja a gyerekeimet...

A kerdesre valaszolva: a gyerekeim 90%-ban vizet isznak, a fennmarado 10-ben szoktak szorpot ill. gyumolcslevet inni, de csakis minosegit.

En is javareszt csak vizet iszom, de azert neha jol esik mas is, csak nem allandoan.

2011. okt. 16. 13:14
 15/15 anonim ***** válasza:
pont ma mondta egy szakértő a tévében, hogy a szénhidrádgazdag étrend ésa hiperaktivitás összefügg. viszont a cukornál ha van rosszabb, az az édesítőszer, attól nem hiperaktív lesz az ember, hanem esetleg rákos... az enyém is vizet iszik, bár most már megissza a tejet, kakaót is, és nagybevásárlásnál vagy ha beteg, kap egy kubut. 2,5 éves, sose látott szörpöt. még ezt a szót se ismeri.
2011. okt. 16. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!