2,5 éves gyermeketek tudja rendesen fogni az evőeszközt?
Nem.
Az én lányom nagyon rossz evő, úgyhogy sokszor még most is etetni kell, ahoz hoyg egyáltalán egyen valamit.
Ha épp nagyon éhes vagy olyan ételt kap amit nagyon szeret akkor eszik egyedül, de nem jólfogja még.
A végénél fogja, nem is marékra, hanem érdekesen, mintha az összes ujjával akarná összecsípni... (bocsi, nem tudom másképp megfogalmazni).
Villával pedig nem igazán megy neki, felszúrni sem mindig sikerül, de rátenni és a szájába egyensúlyozni meg egyáltalán nem.
Sőt, hígabb dolgok a kanálból is kifolynak. Sajnos. Nem erőltetem.
Igen ritka az olyan. Ne érezd magad rosszul. Örülj, hogy egyedül tud enni és evőeszközzel. Főleg ha fiú, lehet később fogja érezni.
Mi kisfiunk 7 éves, és még mindig hajlamos rosszul fogni, szólni kell neki, és látszik, hogy nem kényelmes neki. Sajnos. De rajta vagyunk régóta, és remélem már nem sokáig .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!